Connect with us

Hirdetés

technokrata

Valentin napi újdonságok és akciók a Vodafone oldalain

Kütyük

Valentin napi újdonságok és akciók a Vodafone oldalain

Különleges Valentin napi opcióval és Valentin napi Vodafone live! tartalmakkal készül a Vodafone a szerelmesek ünnepére.

2009. február 7-e és 20-a között szerelmes dalok és csengőhangok, játékok, valamint Valentin napi háttérképek és képeslapok kedvezményes áron tölthetők le a Vodafone live! oldaláról. Számos romantikus dal díjmentesen érhető el, a többi szerelmes zeneszám vásárlása esetén pedig a második ajándék. A játékok közül a Block Breaker Deluxe 2, Date or Ditch, Shrek Party, Paris Hilton Diamond Quest, Wonder Blocks Miami Nights Singles in the City és a Castle of Magic letöltése esetén a második játék letöltése díjmentes.

 

2009. január 15. és március 31. között két Vodafone Fix 3000, 4500, 6000, 9000, 12 000, 15 000 vagy bármely két Multimédia tarifa, valamint két készülék egyidejű vásárlása esetén a két új előfizetés tulajdonosa a szerződéskötéstől számított fél éven át belföldön 0 forintos percdíjjal és opciós díj nélkül hívhatja egymást. Az akcióban szereplő 13 készülék többsége 0 forintért elvihető és tetszés szerint kombinálható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés