Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új üzleti csomagok a Vodafone-tól

Kütyük

Új üzleti csomagok a Vodafone-tól

A Vodafone Üzleti Duó Plusz és Üzleti Duó Standard néven mutatta be új üzleti tarifacsomagjait, melyek egyedülálló módon egy előfizetési díjért kínálnak hang- és adatcsomagot, megoldást nyújtva minden hang- és internetkommunikációs igényre.

Az új ajánlatok a vállalatok igényeinek megfelelően kombinálhatók, hiszen négy különböző tarifacsomag érhető el, különböző hang és mobil internet tartalommal, így mindenki kiválaszthatja a vállalkozás és a munkatársak szokásaihoz leginkább illeszkedő összeállítást. Minden tarifa már egy előfizetéstől elérhető.

Minden Üzleti Duó tarifacsomag másodperc-alapú számlázással és minden időszakban, minden normál díjas, belföldi hálózatba egységes, bruttó 19 forintos percdíjjal érhető el. Ezen kívül az előfizetői csoportok tagjai között nulla forintos a percdíj.

Az Üzleti Duó Plusz csomagok elsősorban azoknak a munkatársaknak szólnak, akik sokat használják telefonjaikat – akár telefonálásra, akár internetezésre, és mindezt kedvező havi- és percdíjakkal szeretnék elérni. Az Üzleti Duó Plusz csomagok havidíja 4, illetve 7 órányi lebeszélhetőséget, szélessávú modemes, 5GB-os, illetve korlátlan adatforgalmú internetelérést, külön hang és adat SIM-kártyát és szélessávú modemet foglalnak magukban.

Az Üzleti Duó Standard csomagok célcsoportjai azok a munkatársak, akik kevesebbet használják a telefont és ezt alacsony havidíjért és kedvező percdíjakért szeretnék igénybe venni. Az Üzleti Duó Standard tarifacsomagok 2 óra, illetve 1 óra díjmentes beszélgetést, valamint az emailek és információk eléréséhez szükséges adatcsomagot tartalmaznak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés