Connect with us

technokrata

Új üzleti csomagok a Vodafone-tól

Kütyük

Új üzleti csomagok a Vodafone-tól

A Vodafone Üzleti Duó Plusz és Üzleti Duó Standard néven mutatta be új üzleti tarifacsomagjait, melyek egyedülálló módon egy előfizetési díjért kínálnak hang- és adatcsomagot, megoldást nyújtva minden hang- és internetkommunikációs igényre.

Az új ajánlatok a vállalatok igényeinek megfelelően kombinálhatók, hiszen négy különböző tarifacsomag érhető el, különböző hang és mobil internet tartalommal, így mindenki kiválaszthatja a vállalkozás és a munkatársak szokásaihoz leginkább illeszkedő összeállítást. Minden tarifa már egy előfizetéstől elérhető.

Minden Üzleti Duó tarifacsomag másodperc-alapú számlázással és minden időszakban, minden normál díjas, belföldi hálózatba egységes, bruttó 19 forintos percdíjjal érhető el. Ezen kívül az előfizetői csoportok tagjai között nulla forintos a percdíj.

Az Üzleti Duó Plusz csomagok elsősorban azoknak a munkatársaknak szólnak, akik sokat használják telefonjaikat – akár telefonálásra, akár internetezésre, és mindezt kedvező havi- és percdíjakkal szeretnék elérni. Az Üzleti Duó Plusz csomagok havidíja 4, illetve 7 órányi lebeszélhetőséget, szélessávú modemes, 5GB-os, illetve korlátlan adatforgalmú internetelérést, külön hang és adat SIM-kártyát és szélessávú modemet foglalnak magukban.

Az Üzleti Duó Standard csomagok célcsoportjai azok a munkatársak, akik kevesebbet használják a telefont és ezt alacsony havidíjért és kedvező percdíjakért szeretnék igénybe venni. Az Üzleti Duó Standard tarifacsomagok 2 óra, illetve 1 óra díjmentes beszélgetést, valamint az emailek és információk eléréséhez szükséges adatcsomagot tartalmaznak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin