Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tovább okosodott az iPhone

Kütyük

Tovább okosodott az iPhone

Az Oracle iReceipts alkalmazás már elérhető az Apple App Store online boltjában.

Az iPhone és iPod touch készülékekhez készült, és az Oracle PeopleSoft Enterprise Expenses rendszerrel együttműködő Oracle iReceipts alkalmazással bárhonnan és bármikor kényelmesen intézhető a költségelszámolás.

A készpénzes tranzakciókra vonatkozó költségelszámolások automatizálása érdekében az Oracle bevezette az Oracle iReceipts alkalmazást, amely együttműködik az Oracle’s PeopleSoft Enterprise Expenses pénzügyi rendszerével. Az Oracle iReceipts lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy iPhone és iPod touch készülékeiken rögzítsék az aktuális készpénztranzakciókat, majd könnyűszerrel továbbítsák az Oracle PeopleSoft Enterprise Expenses rendszerének.

Az iReceipts alkalmazásban az iPhone kamera funkciójának segítségével rögzíthető a nyugták képe, így nincs szükség a papír alakú blokkok megőrzésére. A rögzítést követően az elküldött képeket a PeopleSoft Expenses megoldás a szokásos módon dolgozza fel. Az alkalmazás a helymeghatározó funkció révén arra is képes, hogy automatikusan, a felhasználó aktuális tartózkodási helyének megfelelő címkével lássa el a tranzakciókat. A megoldást az Oracle PeopleSoft Enterprise Expenses 9.0-ás változatát, illetve a rövidesen megjelenő 9.1-es verzióját futtató Oracle ügyfelek az App Store online üzletből ingyenesen letölthetik iPhone és iPod touch készülékeikre.

Az Oracle iReceipts alkalmazás felhasználói az iPhone és az iPod touch készülékek innovatív Multi Touch kezelőfelületét használva:
-bárhol és bármikor kényelmesen intézhetik készpénzes ügyleteiket
-hatékonyabbá tehetik munkájukat azzal, hogy előre beállított preferenciáik szerint előre feltöltik a költségsorokban szereplő tételeket
-az Oracle PeopleSoft Enterprise Expenses rendszerével történő zökkenőmentesen együttműködés révén egy pillanat alatt felvihetik a rendszerbe a készpénzes nyugták tételeit
-a beküldött készpénztranzakciók tételeiről valós idejű állapotfrissítéseket fogadhatnak iPhone vagy iPod touch készülékeikre.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés