Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szoftverfrissítést adott ki a Nokia 5800 XpressMusichoz

Kütyük

Szoftverfrissítést adott ki a Nokia 5800 XpressMusichoz

A Nokia szoftverfrissítést adott ki a Nokia 5800 XpressMusic készülékhez, hogy tovább javítsa annak teljesítményét, és új funkciókkal bővítse a készüléket. A szoftverfrissítés azonnal, ingyenesen elérhető a Nokia szoftverfrissítési weboldalán, a http://www.nokia.com/softwareupdate oldalon.

A szoftver új verziójának fejlesztései többek között gyorsabb internetes adatletöltést, tökéletesített e-mail használatot, és a beépített keresőnek köszönhetően jobb keresési élményt nyújtanak.

“A frissítés számos fejlesztést tartalmaz a Nokia 5800 XpressMusichoz. Ahogy a mobilkészülékek egyre fejlettebbek lesznek, úgy az újabb funkciók és alkalmazások is könnyen telepíthetők a már meglévő készülékre. Azt ajánljuk a készüléktulajdonosoknak, hogy használják ki az új funkciókat, és frissítsék a Nokia 5800 XpressMusic telefonjaikat – így többet hozhatnak ki meglévő készülékükből” – mondta el Soren Petersen, a Nokia készülékekért felelős senior alelnöke.

A Nokia rendszeresen ad ki firmware-frissítéseket készülékeihez, és teszi tökéletesebbé a készülékhasználatot az új funkciók hozzáadásával és a teljesítmény javításával.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés