Connect with us

Hirdetés

technokrata

SMS-ben is lehet állatkerti belépőt venni

Kütyük

SMS-ben is lehet állatkerti belépőt venni

Május 30-tól SMS-ben is lehet belépőt vásárolni a Fővárosi Állat- és Növénykertbe a Vodafone hálózatán.

A belépőjegy vásárlását a 06-70-8-100-966 telefonszámra küldött SMS-sel lehet kezdeményezni. Az SMS elküldése után érkezik egy, a vásárlás megerősítését kérő SMS (a 06-70-8-100-000-ás számról). Az adatok helyességét erre válaszolva (pl.: “OK”) szükséges nyugtázni.

A sikeres vásárlásról az Állatkert visszaigazoló SMS-t küld, mely tartalmazza azt az egyedi azonosító kódot, mellyel várakozás nélkül, azonnal be lehet lépni az Állatkert főbejáratán. Az így megvásárolt belépőjegyek 60 napig érvényesek.

A szolgáltatás a Vodafone havidíjas ügyfelei számára érhető el, akik havi mobilszámlájuk terhére juthatnak hozzá a belépőkhöz. A vásárlóknak tranzakciós díjat nem, csak a két SMS és a belépőjegy árát kell megfizetni.

A Vodafone által nyújtott MobilVásárlás szolgáltatások célja, hogy egy sor, mobilkészüléken keresztül SMS-ben vásárolható szolgáltatással tegye még kényelmesebbé az ügyfelei mindennapjait: jelenleg elérhető így az autópálya e-matrica, intézhető SMS-ben már a parkolás és bárki bármikor lottózhat is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés