Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ronda, de erős lesz az első Acer okostelefon

Kütyük

Ronda, de erős lesz az első Acer okostelefon

Az Acer a közelmúltban jelentette be, hogy okostelefon gyártását tervezi. A neten megjelent az első fotó az ázsiai hardvergyártó új mobiltelefonjáról.

A fekete telefon külseje nem igazán nevezhető sem eredetinek sem karakteresnek, viszont a billentyűzete annál inkább. A telefon ugyanis egy olyan QWERTY billentyűzeten áll, ami nem sokkal kisebb, mint amiket az asztali számítógépekhez használnak. A fotó alapján nem lehet eldönteni, hogy a billentyűzet a telefon része, vagy csupán egy kiegészítője, de az utóbbi azért valószínű.

A mobiltelefonokkal foglalkozó oldalakon sok találgatás látott napvilágot, az új okostelefon tulajdonságaival kapcsolatban, de egyelőre csak az tűnik biztosnak, hogy a Microsoft vagy a Google operációs rendszerét használja majd és erősebb processzorral fogják felszerelni.

Valószínű, hogy a fekete okostelefon mellett, aminek a fényképe felkerült a netre, egy másik teljesen érintőképernyős modellt is bemutat majd az ázsiai gyártó a hónap közepén kezdődő barcelonai Mobil Világkonferencián (MWC).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés