Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pörögnek az iPhone alkalmazások

Kütyük

Pörögnek az iPhone alkalmazások

Az App Store egy újabb mérföldkőhöz érkezett.

Az Apple bejelentette, hogy az App Store-ban immár több mint 100 ezer alkalmazás érhető el a felhasználók számára, így a cég online boltja egyértelműen a világ legnagyobb alkalmazás áruházának mondható.

A különböző iPhone mobiltelefonok és iPod touch hordozható zenelejátszó készülékek használói immár a világ hetvenhét országából férhetnek hozzá az App Store-hoz, melynek virtuális polcain húsz kategóriára osztva sorakoznak a különböző alkalmazások. A szoftverek között találhatunk rengeteg játékot, üzleti alkalmazást, utazással és időjárással kapcsolatos programot, de ezenkívül a sport és egészségügyi témájú alkalmazások sem ritkák az áruházban.

Az App Store-ben egyébként nem egyszerűen csak sok alkalmazás van, hanem az ezen alkalmazások által generált letöltések száma is igen meggyőző. Emlékezetes, hogy az Apple szeptember végén jelentette be, hogy az App Store letöltések száma meghaladta immár a 2 milliárdot is. Megjegyzendő, hogy szeptember végén még “csak” 85 ezer alkalmazás volt elérhető a boltban, vagyis egy hónap alatt körülbelül 15 ezer új fejlesztés készült el. A végére pedig még egy adat: az App Store jelenleg világszerte mintegy 50 millió iPhone és iTouch felhasználó számára érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés