Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem szükséges modem az alkalmi netezéshez

Kütyük

Nem szükséges modem az alkalmi netezéshez

2008. decembertől a Vodafone elérhetővé tette honlapján üzleti előfizetői számára új, díjmentesen letölthető “Internet Via The Phone” szoftverét.

A megoldásnak köszönhetően a webre csatlakozás külön adatkártya, modem vagy stick használata nélkül megoldható. A szoftver egyszerűen kezelhető felülete lehetővé teszi, hogy egy megfelelő telefonkészülék segítségével hordozható számítógépén szélessávon internetezzen a felhasználó.

A szoftver letöltése és telepítése után, egy kompatibilis telefont modemként csatlakoztatva egyszerűen böngészhetünk vagy e-mailezhetünk. A megoldás nagy előnye, hogy nem szükséges külön eszközt vásárolni, több telefontípussal is használható, illetve, hogy internetezés közben a hívásokat is zavartalanul fogadhatja a felhasználó.

Az “Internet Via The Phone” megoldást leginkább azoknak ajánlja a Vodafone, akik rendszeresen böngésznek telefonkészülékükön, és csak alkalmanként van szükségük teljes internetelérésre, viszont ehhez nem szeretnének új eszközt vásárolni. A szoftver használatához fontos, hogy az előfizető rendelkezzen megfelelő, internetezéshez alkalmas Vodafone Internet opcióval.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés