Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobiltelefonon is hódít a Sims 3

Kütyük

Mobiltelefonon is hódít a Sims 3

Az életszimulátor harmadik verziója megjelent mobiltelefonra, így a The Sims 3 rajongói akár a buszon ülve is játszhatnak.

Az “élet-szimulátor” játék harmadik része még tökéletesebben adja vissza mindazt, amivel a mindennapokban meg kell küzdenünk. Bárki egy újabb életet építhet fel a The Sims 3-mal és már nem korlátozódik az élettér egy-egy épületre, akármikor átsétálhatunk a szomszédhoz vagy akár horgászhatunk a városi tóban. Ráadásul mindehhez már nem kell számítógéphez kötve ragaszkodnunk, elég a farzsebünkből előrántani telefonunkat.

A The Sims 3 páratlan grafikával igazán élvezhetővé teszi a kikapcsolódást, legyen szó iPhone-ról vagy akár hagyományos mobiltelefonon futó JAVA játékról. A megjelenése óta minden játéklistát vezető The Sims 3 garantáltan kikapcsol és szórakoztat. Egy pillanat alatt telik el fél vagy akár több óra is amíg a simek világába dolgozunk, alszunk, barátkozunk, élünk. Főhősünk, simünk külsejét, belső tulajdonságait egyénileg kialakítva kezdhetünk bele egy teljesen új életbe, ahol mi választjuk meg munkánkat, rendezzük be lakásunkat a nekünk tetsző stílusban. Minden adott arra, hogy megvalósítsuk álmainkat, ha csak virtuálisan is. Nincs határ!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés