Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobilinternet cafeteriára

Kütyük

Mobilinternet cafeteriára

A Vodafone és a Sodexo Pass együttműködése keretében 2009-től kiegyenlíthető a vezeték nélküli internet havidíja adómentes internet utalvánnyal.

Internet utalvány használatával mind a munkáltató, mind a munkavállaló jelentős mértékben takaríthat meg, hiszen ez a béren kívüli juttatás adó- és járulékmentesen adható.

A Vodafone Internettel az alkalmazottak bárhonnan, bármikor kapcsolódhatnak a világhálóra, és emellett a szolgáltatás egyszerűen telepíthető és gyors. A különböző csomagok között mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelőt. A Vodafone Internet más előfizetés nélkül, önállóan is igénybe vehető.

Mostantól érdemes a munkáltatóknak a Sodexo Pass Internet utalványát is a cafeteria rendszer részévé tenni, és azt a Vodafone vezeték nélküli internet havidíjának kiegyenlítésére javasolni a dolgozók körében, Ezzel a cég adó- és járulékmentesen támogathatja a dolgozó internet-használatát. Továbbá az utalványok rendelhető névértéke alkalmazkodik az előfizetések összegéhez, így a juttatás rugalmasan beilleszthető a meglévő vállalati cafeteria rendszerbe. A Sodexo Pass INTERNET utalványok 2009. január 16-tól válthatóak be.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés