Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobil internet hálózatot épít az amerikai T-Mobile

Kütyük

Mobil internet hálózatot épít az amerikai T-Mobile

A T-Mobile az okostelefonok tulajdonosai után laptopokat használók számára is elérhetővé teszi a mobil internet hálózatát az Egyesült Államokban.

Az amerikai T-Mobile előfizetők idáig csak néhány okostelefon segítségével használhatták a cég mobil internet hálózatát. Ez leginkább az Android operációs rendszert használó G1 tulajdonosait érintette és összesen mintegy százmillió előfizetőt, akiknek a számát idén, a laptop tulajdonosok bevonásával szeretné megduplázni a német vállalat.

Az amerikai T-Mobile 3G alapú szolgáltatásának az ára hasonló lesz az ország legnagyobb mobilszolgáltatói, a Verzion, az AT&T, és a Sprint Nextel által használtakhoz. A csatlakozáshoz szükséges USB eszközt, a web’n’walk stick-et ötven dollárért kaphatják meg az előfizetők egy kétéves hűségnyilatkozat aláírása után, a számlázásonként öt gigabájt adatforgalmat lehetővé tevő internet elértésért pedig 60 dollárt kell majd fizetniük havonta. A szolgáltatásra előfizetők a T – Mobile közel 10000 Wi-Fi pontját is használhatják Amerikában, és ezeken keresztül korlátozások nélkül internetezhetnek majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés