Connect with us

Hirdetés

technokrata

Íme az év navigációs hangja!

Kütyük

Íme az év navigációs hangja!

Megtalálta a 2009-es Év Navigációs Hangját a Nokia és a T-Mobile.

A Nokia és a T-Mobile kihirdette az Év Navigációs Hangja tehetségkutató verseny nyertesét, a budapesti Hertz Pétert, aki amikor éppen nem navigál, szinkronszínészként dolgozik, bár volt már rádiós műsorvezető is. A győztes egy Nokia N97-es készüléket, 1 millió forint készpénzt, és ami még ennél is értékesebb, a dicsőséget kapta, hogy a 2010-ben megjelenő Nokia navigációs készülékeken ő lehet a választható navigációs hang.

Az elmúlt hetekben egy speciális tehetségkutató versenyt követhettek nyomon az érdeklődők: a Nokia és a T-Mobile az Év Navigációs Hangját kereste. A verseny november közepétől zajlott az interneten. A www.evhangja2009.hu microsite-on lehetett jelentkezni a megmérettetésre, amely igen népszerű volt a fiatal és a fiatal felnőtt célközönség körében. A verseny zsűrizését Tóth Vera, a 2006-os Megasztár győztese, a 2006-os Év Hangja, Bagi Iván humorista, hangspecialista és Harsányi Levente rádiós műsorvezető végezte.

#img1#

Az Év Navigációs Hangja versenyre végül a weben jelentkező, több mint 500 versenyzőből a zsűri 14-et juttatott tovább a döntőbe. Mivel a Rádió1 reggeli műsorából is bekerült egy versenyző, így összesen 15 versenyző közül választhatták ki a szavazók a fülüknek legkedvesebb navigációs hangot, aki igen szoros versenyben Szutter Ádámot és Bakonyi Zoltánt is megelőzve, Hertz Péter lett. Ő jogosult tehát a következő egy évben az Év Navigációs Hangja címre, illetve természetesen őt illetik a főnyeremények is.

Az Év Navigációs Hangja verseny nyertesén kívül még értékes nyerményt vehetett át Papp-Kuster Ádám is, aki az Év Freestyle Navigációs Hangja kategóriában lett közönségdíjas.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés