Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fizess a mobiloddal!

Kütyük

Fizess a mobiloddal!

Az FHB, a Pannon, a T-Mobile és az MPP által közösen kifejlesztett MobilFizetés szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a két mobilszolgáltató ügyfelei egy, hazánkban merőben új, kényelmes, biztonságos és innovatív fizetési módszert vegyenek igénybe.

A mobilszolgáltatók évek óta foglalkoznak sikeresen hazánkban olyan mobilkereskedelmi szolgáltatásokkal, amelyek a szolgáltatóknál vezetett egyenlegek terhére teszik lehetővé mobiltelefonon keresztül termékek és szolgáltatások megvásárlását.

A piaci tapasztalatok, az ügyfelek és a kereskedők visszajelzései azt mutatták, hogy a mobilkereskedelem elterjedésének feltétele a széles termékskála, a magas költési keret biztosítása, a családtagok vásárlási lehetőségének biztosítása, az egymás között történő pénz küldésének lehetősége, valamint a kereskedő és az ügyfél között történő gyors elszámolás. A Pannon, a T-Mobile, az FHB és az MPP a jelentkező piaci igények figyelembevételével fejlesztették ki a magyar piacon elérhető egyik legkorszerűbb mobilfizetési megoldást.

A MobilFizetés szolgáltatás a Pannon és a T-Mobile számlás és kártyás előfizetői számára – a szolgáltatás keretében nyitott FHB bankszámla, valamint az ahhoz opcionálisan kapcsolódó hitelkeret terhére – különböző pénzügyi műveletek mobiltelefonos intézését teszi lehetővé. Így pl.: 



  • termékek és szolgáltatások ellenértékének mobiltelefonon keresztül történő kifizetését a rendszerhez csatlakozott kereskedőknél személyesen, vagy távoli eléréssel;

  • mobiltelefon-számlák befizetését, illetve egyenlegfeltöltést;

  • pénz küldését és fogadását a szolgáltatást igénybevevő ügyfelek között függetlenül attól, hogy melyik, a szolgáltatásban résztvevő távközlési szolgáltató ügyfelei,

  • biztosíthatja a valós idejű elszámolást a hét minden napján 0 – 24 óra között a kereskedők és az ügyfelek között;

  • a jövőben a rendszerhez csatlakozó közmű jellegű díjak számláinak kifizetését.

A MobilFizetés elfogadóhelyeinek száma, a kifizethető termékek és szolgáltatások köre folyamatosan bővül, amelyről a szolgáltatók és a MobilFizetést elfogadó Partnerek rendszeresen tájékoztatják az ügyfeleket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés