Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az okostelefonoknál is okosabb…

Kütyük

Az okostelefonoknál is okosabb…

A Samsung Electronics ma mutatta be a Samsung Jet-et, a mobiltelefon piac legújabb innovációját. Londonban, Dubaiban és Szingapúrban szinte egy időben került leleplezésre az új készülék, amely az okostelefonok valamennyi előnyét ötvözi a megszokott telefonok egyszerű kezelőfelületével.

A Samsung Jet nem pusztán egy újabb teljes érintőképernyős mobiltelefon; a készülék a mobilok egészen új koncepcióját nyújtja a felhasználóknak. A még az okostelefonoknál is okosabb Samsung Jet támogatja a legmodernebb okostelefon alkalmazásokat, a multi task managert, és a Microsoft Exchange ActiveSync-et. A keskeny és kompakt design egy rendkívül felhasználóbarát menüt rejt magában.

A Samsung Jet világelső a kijelző technológia és a sebesség tekintetében is. 16M WVga AMOLED kijelzője (3.1″) a jelenleg elérhető legélénkebb színekkel rendelkező tejes érintőképernyős mobil élményt kínálja, a WVGA AMOLED kijelző felbontása négyszerese a WQVGA képernyőkének. 800MHz-es alkalmazás-processzora által elért hihetetlen sebesség és teljesítmény a Samsung Jet-et a világ jelenlegi leggyorsabb teljes érintőképernyős mobiljává teszi.

Szemet gyönyörködtető, briliáns tisztaságú képernyőjével a Samsung legmodernebb TouchWiz 2.0 felhasználó felülete egyszerre nyújt hihetetlen élményt és fantasztikus új alkalmazásokat. Az újdonságok között találhatjuk a “motion gate”-et, az intelligens feloldást és egyénileg beállítható widgeteket, melyek mind tovább fokozzák a felhasználói élményt mindennapi munkánk és szabadidőnk során.

A Samsung Dolfin Internet böngészője gyorsan és könnyedén teremt lehetőséget a felhasználóknak, hogy a neten szörföljenek, illetve felkeressék kedvenc weboldalaikat, különös tekintettel a közösségi oldalakra. A böngésző lehetőséget biztosít egyszerre öt weboldal megnyitására és könyvjelzők hozzáadására; így nyújtva tökéletes netezési élményt. A legkedvesebb weboldalaink widget-ként is beállíthatók a telefon képernyőjén. A beépített ad-blocker (reklámblokkoló), az egyszerre több oldal letöltésének-, illetve a háttérben történő letöltésnek a lehetősége tovább fokozza a felhasználói élményt. Mindezen túl a Dolfin egyedülálló “egyujjas zoomja” lehetővé teszi, hogy egy kézzel zoomoljunk ki és be különböző weboldalakon.

JK Shin, a Samsung Electronics alelnöke, a Telecom Üzletág vezetője így nyilatkozott: “A Samsung Jet egyedülálló mobil élményt kínál felhasználóinak, köszönhetően a technológia területén betöltött vezető szerepünknek, és a tökéletes kidolgozásnak. Célunk a vásárlóink tökéletes elégedettsége, és úgy hiszem, hogy a Samsung Jet minden elvárásnak megfelel. Korunk mobiltelefon felhasználói okostelefon alkalmazásokat és egyszerű használhatóságot várnak el, és mi ezzel a készülékkel mindkettőt biztosítjuk. A Samsung Jet tökéletesen tükrözi, hogy milyen fontosak nekünk felhasználóink.”

Ellentétben sok okostelefonnal, amelyeknél az alkalmazások miatt a megjelenést illetően kompromisszumokat kell kötni, a Samsung Jet az összes rendkívüli képességét egy elegáns keskeny designba csomagolta. A Samsung Jet-ben rengeteg multimédiás alkalmazást is találhatunk; 5 Megapixeles kamerát, beépített GPS, DNSe & SRS Hang effektus technológiát a kiemelkedő hangminőség érdekében, illetve DivX és XviD video támogatást, a különféle videoformátumok letöltéséhez és megnézéséhez.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés