Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HTC Snap leegyszerűsíti a kapcsolattartást

Kütyük

A HTC Snap leegyszerűsíti a kapcsolattartást

A HTC Corporation bemutatta legújabb QWERTY okostelefonját, a HTC Snap-et. A készülék számos olyan funkcióval rendelkezik, ami mindazt nyújtja, amire a felhasználóknak szükségük van, ám közben nem terheli túl őket fölöslegesen. Ennek köszönhetően a HTC Snap minden eddiginél könnyebbé teszi az életünk fontos szereplőivel való kapcsolattartást.

Sokan úgy érzik, hogy túlságosan sok e-mailt kapnak. Az ilyen esetekre kínál megoldást a HTC innovatív Belső kör funkciója, melynek segítségével a felhasználók a dedikált Belső kör gomb megnyomásával a beérkezett üzenetek között előre rendezhetik az előzetesen kiválasztott emberektől érkezett leveleket, így a fontos üzenetekre azonnal reagálhatnak.#img2#

“Felismertük, hogy az embereket elárasztja az e-mailek lavinája, ezért a HTC Snap-ben bemutatjuk a Belső kört, a HTC innovációját, melynek segítségével a felhasználók egyetlen gombnyomással előre rendezhetik a számukra fontos személyektől érkezett üzeneteket” – mondta el John Wang, a HTC marketingigazgatója. – “A HTC Snap a legutóbbi lépés a HTC missziójának megvalósításában, azaz, hogy olyan innovatív okostelefonok széles választékát hozza létre, melyek mindegyikét különleges, a vásárlókat elkápráztató és meglepő tulajdonságokkal ruházza fel.”

Vékony és tökéletesen kézbe illő formájával a HTC Snap mindössze 12 mm vastag, mégis akár nyolc és fél órányi beszélgetési időt biztosít a szabványos 1500mAh akkumulátor. Az ergonomikus tervezésű teljes QWERTY billentyűzet különlegesen domború gombokkal rendelkezik, így az e-mailek és szöveges üzenetek gépelése gyors, pontos és kényelmes. A nagy sebességű 3G HSPA adatátvitelnek köszönhetően könnyen és gyorsan küldhetünk képeket a barátainknak, elérhetjük a kedvenc közösségi oldalainkat, de akár nagy fájlokat is letölthetünk menet közben.

A HTC Snap megfelelő olyan tapasztalt üzleti felhasználók számára, akik megfizethető és egyszerű megoldást keresnek a levelek, a naptár és a névjegyek Microsoft Exchange Serverrel való távoli szinkronizálására. Mindemellett a rugalmas Microsoft Windows Mobile Mobile 6.1 Standard platformnak köszönhetően a HTC Snap megfelelően egyszerű azon első okostelefon-felhasználólnak is, akik a családi életüket szeretnék szervezettebbé tenni.

A HTC Snap várhatóan egyes országokban 2009 második negyedévében jelenik meg, világszerte pedig az év második felében válik elérhetővé. Ezen felül egy kártyafüggetlen, HSDPA-t és 850/1900MHz-t támogató verziót az USA-ban is forgalmazni kezdenek a nyáron, HTC S721 néven.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés