Connect with us

Hirdetés

technokrata

Internetutalvánnyal a Telenornál

Kütyük

Internetutalvánnyal a Telenornál

A Telenor és a djuice lakossági ügyfelei már internetutalvány segítségével is kiegyenlíthetik a mobilinternet tarifák és szolgáltatások díjait.

A mindennapi munka során szinte elengedhetetlen a folyamatos internethasználat, hiszen nagyban segíti a zökkenőmentes kommunikációt, a feladatok gyors és hatékony elvégzését. A gördülékeny üzletmenet szempontjából is fontos, hogy a munkatársak szükség esetén, akár útközben is elérhessék egymást, illetve ügyfeleiket. Az internetutalvány adta lehetőséggel a vállalatok is kedvezményesen, hatékonyabban segíthetik dolgozóikat a világhálóra való csatlakozásban. A mobilszolgáltató a munkáltatók által a kedvezményes, béren kívüli juttatások rendszerében adható papíralapú vagy online internet utalványokat is elfogadja.

A Telenor és a djuice március 29-étől a lakossági mobilinternet számlák kiegyenlítésekor a Sodexo Pass internetutalványt, és az Edenred Ticket Web internetutalványt fogadja el. A munkáltatótól kapott utalványokkal az ügyfelek a mobilinternet tarifák és szolgáltatások díjait (havidíj, túlforgalmazási díj) egyenlíthetik ki abban az esetben is, ha ezek a költségek a hangalapú előfizetés mellett, ugyanabban a számlalevélben szerepelnek.

A korábbi évekhez hasonlóan a 2011-es adójogszabály is előnyben részesíti a munkavállalók internet elérésének támogatását a cafeteria rendszeren belül. A juttatás tehát idén a kedvezményes, 19,04%-os adózású elemek között szerepel havonta legfeljebb 5000 forintig.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés