Connect with us

technokrata

Szólít az eHaza!

Kütyük

Szólít az eHaza!

Játék, hazai színekben.

Lelkes magyarok egyre bővülő csoportja törődik virtuális Magyarország jövőjével: a bárki által kipróbálható játék nem csak háborúkat ígér, hanem gazdasági fejlődést és diplomáciai taktikázást is. Kedvcsináló élménybeszámolónak álljon itt az egyik játékos összefoglalója:

Ennek a világnak a hajtóereje a harc, a csaták, a háborúk – és persze a hódítások. Van gazdaság, azaz akit ez érdekel, az rövid idő alatt vállalatbirodalmat építhet ki vagy tőzsdecápa és milliomos lehet; van politika, pártok, országgyűlés és választások, azaz aki efelé orientálódik, az elmerülhet a pártpolitizálásban és az országgyűlési vitákban, alkotmányozásban, kampányolásban; van újságírás, ahol az erre vágyók gyakorolhatják írói vénájukat; van diplomácia, ahol is valódi, hús-vér emberekkel, más országbeli diplomatákkal lehet nemzetközi szerződéseket kötni – vagy éppen felfedni az ellenség haditerveit; de a játék fő hajtóereje a háború. Komplex haditerveket kiötölni, hadsereget kialakítani és irányítani, ellátást megszervezni, megvívni a csatákat, és végül győzedelmeskedni!

Egy valós Európa térkép
2008 őszén Románia szinte az egész Magyarországot elfoglalta és hosszú hónapokig megszállás alatt tartotta területeinket. A román elnyomás alatt számtalan polgár halt éhen, és hosszú hónapok küzdelme és áldozata kellett ahhoz, hogy eMagyarország az utolsó elfoglalt területét is felszabadítsa. Diadalmenetünk lassan egy éve tart, ám a világ legnépesebb országává vált Lengyelország képében újra árnyék vetül a jövőnkre (néhány hét alatt 40000 ujj játékos). Éppen ezért minden magyar játékosra szükség van!

Pár hónappal ezelőtt eMagyarország területeinek a száma és nagysága a sokszorosára nőtt. Miénk volt eKanadának, eUkrajnának és eNémetországnak is a területei, mi voltunk a világ urai. Az a célunk továbbra is, hogy eMagyarország az lehessen, ami csak akar lenni – erős, büszke ország, akitől félnek, aki képes nagyhatalom lenni, aki képes az IRL álmokat beteljesíteni. Ez egy olyan játék, ahol a sikert nem adják egykönnyen. Sok ember kell hozzá, összefogás, szakemberek, hozzáértő, lelkes emberek, és szerencse is. A komplexitása adja a szépségét is, olyan, mint a valóság… változatos, kiszámíthatatlan, és hihetetlenül bonyolult. Izgalmas és érdekes.

A hátország szépségei
S hogy miről szól az eRepublik, amikor éppen nem dúl véres háború? A játék szépsége éppen abban rejlik, hogy elegendő napi 2 percet ráfordítani, de ha valaki jobban ráér, az félnapokat is eltölthet vele. A munkán és edzésen kívül magasabb szinteken újságot indíthatunk, politikai pártokba tömörülhetünk, vagy saját céget is indíthatunk. Evilág gazdasága sokban hasonlít a valóságra: a megvásárolható termékek nem csak úgy teremnek, a fegyvergyártáshoz először vasat kell bányászni, amit a dolgozók a megfelelő cégekben alakítanak át gyilkos eszközökké. Nagy különbség a többi internetes játékhoz képest, hogy itt tényleg minden karaktert egy-egy játékos alakít. Az adókat és a törvényeket a nép által választott kormány állapítja meg, a cégeket igazi emberek működtetik és menedzselik, a hadsereget pedig lehet, hogy éppen a szomszédod vezényli csatába.

Dicsőséget eMagyarországnak!
A közös cél igen erős közösségeket kovácsol össze az eRepublikban. A különféle pártok, a reguláris és irreguláris hadtestek mind rendelkeznek saját chatszobával, ahol a tagok megbeszélhetik a napi teendőket, közös ütést vezényelhetnek, vagy egyszerűen csak jobban megismerhetik egymást. Éppen emiatt nincs nehéz dolga a kezdőknek sem: a többiek támogatásával, a rengeteg hasznos újságcikkel átvészelhetik az első napokat, hogy aztán egyre erősebb katonaként, az ország sorsáról döntő politikusként, vagy vélemények ezreit befolyásoló zsurnalisztaként küzdjenek együtt eMagyarország felvirágoztatásáért.

Kedvcsinálónak pedig álljon itt az első sikereinknek emléket állító videó, több mint fél évvel ezelőttről!Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

balmuda

SmartPhone

A japán kenyérpirítógyár mobilokkal próbálkozik

2021. május 17. hétfő
legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

2021. május 15. szombat
google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

2021. május 11. kedd
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés