Connect with us

technokrata

Varsóból figyelik Magyarországot

Kütyük

Varsóból figyelik Magyarországot

A cseh, szlovák, lengyel, magyar és román, mintegy 17 ezer kilométernyi optikai hálózatot egyetlen központból felügyelheti a GTS.

A GTS-Datanet anyavállalata, a GTS Central Europe megnyitotta nemzetközi hálózatfelügyeleti központját Varsóban. A legmodernebb technológiát használó, 420 négyzetméter alapterületű központ Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb hálózatfelügyeleti funkciókat ellátó létesítménye.

A régiós központ megnyitásának köszönhetően a GTS szakemberei a cégcsoport Csehországra, Szlovákiára, Lengyelországra, Magyarországra és Romániára kiterjedő, mintegy 17 ezer kilométernyi optikai hálózatát egyetlen központból felügyelhetik majd. A fejlesztés összhangban áll a GTS Central Europe 2008-ban meghirdetett stratégiájával, amelynek célja, hogy a GTS csoportot Közép-Európa vezető üzleti távközlési szolgáltatójává fejlessze a cseh, szlovák, lengyel, magyar és román leányvállalatok még szorosabb együttműködésén keresztül.

A nemzetközi hálózatfelügyelet mellett az országos hálózatfelügyeleti központok változatlan formában és létszámmal működnek tovább, feladatuk az adott ország helyi ügyfélkörének kiszolgálása lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin