Connect with us

technokrata

HTC HD2: csúcskategóriás új tapimobil

Kütyük

HTC HD2: csúcskategóriás új tapimobil

A HTC bemutatta a HD2-t, az első Windows-os mobil készüléket, mely a HTC Sense technológiát használja.

A HD2 a legelső Windows-os telefon, melyen a kapacitív érintőkijelzőt használva nagyíthatjuk és átméretezhetjük a megtekintett weboldalakat, Microsoft Office fájlokat, PDF dokumentumokat és képeket, csupán a képernyő megbökésével. A nagy kijelzőn emellett gyorsabb, hatékonyabb és pontosabb a gépelés is a képernyőn látható virtuális billentyűzet segítségével. A Qualcomm új, 1 GHz-es Snapdragon mobil processzora megnövelt teljesítményt biztosít a HTC HD2 számára, mely meggyorsítja többek között az alkalmazások és játékok futtatását, vagy videók lejátszását.

A HD2-vel a HTC a személyre szabhatósággal kapcsolatos törekvéseit folytatja, mely szerint nem csak az a fontos, mit várunk a telefonunktól, de az is, hol vagyunk. A 4,3 colos WVGA kijelzőn a HTC az időjárás-jelzés új dimenzióit tárja fel, egy helyfüggő, animált időjárás-élményt nyújtva – egyszerre felhasználva a HD2 teljes képernyőjét, mégis megtartva azon minden fontos adatot és információt. Ezen felül még jobban a saját igényeink és stílusunk szerint alakíthatjuk a HD2-t, ha a Windows Marketplace for Mobile megannyi alkalmazását töltjük le rá.

A HD2 mindig a legfontosabb barátok és kollégák közelében tart minket, a HTC emberközpontú megközelítése segítségével. Egyetlen kapcsolati nézetben láthatunk egyedi kommunikációs pillanatfelvételeket a hozzánk közel állókkal, függetlenül attól, hogy ez telefonhívást, szöveges üzenetet, Facebook állapotfrissítést vagy e-mailt jelent-e. Egy aktív e-mailes üzenetváltás címzettjét egyetlen mozdulattal fel is hívhatjuk a hívásindító gombbal. A HTC a saját, Windows-alapú Twitter kliensét is integrálta a telefonba HTC Peep néven. Ezenkívül akár a telefon 5 megapixeles kamerájával készített képeinket is gyorsan és könnyen megoszthatjuk Facebookon, vagy Twitteren.

A HTC Sense segítségével a HTC HD2 megannyi fejlesztést tartalmaz, mely bővítheti és javíthatja a telefonos élményt. A HD2 több érzékelővel is segíti a használatot, például egy közelség-érzékelő akadályozza meg azt, hogy egy telefonhívásra válaszolva, a készüléket felvéve véletlenül megnyomjuk az érintőkijelzőt. Külön fényérzékelő figyeli a környezeti fényviszonyokat, és ehhez mérten állítja be a kijelző fényerejét.

A HTC HD2-höz opcionálisan megvásárolható autós készlet a HD2 felhasználói felületét automatikusan egy gépkocsiba illő, vezetés közben ujjainkkal könnyedén vezérelhető navigációs eszközzé változtatja a telefont.

A HTC HD2 Windows operációs rendszere révén hatékony üzenetküldést, internetezést és számos egyéb, produktív funkciót kínál a Windows Mobile 6.5 segítségével. Az e-mail élményt a Microsoft Exchange szinkronizálás teszi teljessé, melynek használatával akár több e-mail fiók is kezelhető egyszerre. A Microsoft új My Phone szolgáltatása lehetőséget biztosít arra, hogy automatikusan elmentse és szinkronizálja fotóit, zenefájljait, kapcsolatainak adatait és szöveges üzeneteit a HD2-ről az internetre.

A HTC HD2 e hónapban jelenik meg Európa több szolgáltatójának kínálatában, és később megtalálható lesz további régiókban is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

scale 3

Kütyük

Már wifin is csatlakozik a Huawei legújabb okosmérlege

2021. február 25. csütörtök
Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin