Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia: miért jó az Ovi?

Kütyük

Nokia: miért jó az Ovi?

Ajtó a nagyvilágra, szabad belépés a lehetőségek felületére.

Aki azt hiszi, hogy már rég kinőtt az oviból az nagyon téved, mert igazán még csak most lehet ˝beiratkozni˝. A Nokia internetes nyereményjátékot indított október 1. és december 20. között. Az új Ovi postafiókot létrehozók között 12 darab érintőképernyős 5530 XpressMusicot, fődíjként pedig egy Mini Coopert sorsolnak ki.

Azoknak, akik a díjakra pályáznak, nem kell mást tenniük, mint regisztrálniuk a www.ovi.com weboldalon, és ott saját e-mail címet létrehozniuk, majd az Ovi postafiókjukon keresztül egy levelet küldeni a te.igen@ovi.com címre.

A nemzetközi adatok mutatják, hogy ugrásszerűen nő a regisztráltak száma a Nokia online szolgáltatásokat kínáló oldalán, a www.ovi.com-on. Az Ovi Áruházat például, ami ma 100 különböző Nokia készülékről érhető el, több mint 180 országból ˝látogatták˝. Az elmúlt hónapban 80 százalékkal nőtt a letöltések száma, egy regisztrált felhasználó átlagosan 7 tételt töltött le.

Az Ovi olyan Nokia szolgáltatások online gyűjtőhelye, mint a megosztás, állományok továbbítása és elérése, valamint azok szinkronizálása. Használatával a mindennapok egyszerűvé válnak, legyen szó akár munkáról vagy szórakozásról. Miért érdemes regisztrálni? Kezdjük az Ovi Maillel: személyre szabott és ingyenes e-mail fiók hozható létre, ami mobilról és számítógépről egyaránt elérhető bárhol és bármikor. De folytathatjuk a sort korlátlan tárhelyen megosztható fotókkal, videókkal, vagy a telefon névjegyzékéről készíthető biztonsági mentéssel, a napi programok vezetéséhez kínált online kalendáriummal, vagy akár az autós és a gyalogos navigációval. Persze nem szabad elfeledkezni a mobil játékok tárházáról, vagy az Áruházról sem, ahol nem kevesebbel várják a látogatót, mint a legújabb mobil alkalmazásokkal és tartalmakkal.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés