Connect with us

technokrata

HTC Touch2 – a legújabb Windows smartphone

Kütyük

HTC Touch2 – a legújabb Windows smartphone

A HTC bemutatta Touch2 nevezetű új készülékét.

Az új Windows Phone szoftverre épülő HTC Touch2 egyszerű és kényelmes használatot biztosít, megkönnyíti az emberekkel való kapcsolattartást és a friss információk követését. A kompakt és stílusos okostelefon egyike az első mobiltelefonoknak, melyeken az új Windows szoftver fut. A Windows Mobile 6.5-nek és az új Windows Phone szolgáltatásoknak – mint például a My Phone és a Windows Marketplace – köszönhetően a HTC Touch2 teljes érintőképernyős élményt kínál, ami egyszerűvé teszi a telefon használatát. A Touch2 a HTC érintésalapú telefonjainak portfólióját gazdagítja, és továbbfejlesztett érintési élményt nyújt az emberek még szélesebb körének.

A HTC Touch2 gondoskodik arról, hogy minden ˝ujjközelben˝ legyen, méghozzá olyan kompakt kivitelezésben, ami kényelmesen illik az ember kezébe. A továbbfejlesztett okostelefonban számos HTC fejlesztés megtalálható, beleértve a TouchFLO-t, a még kényelmesebbé tett felhasználói felületet, mely például időjárással kapcsolatos információ-frissítést tartalmaz, és gyors hozzáférést biztosít a legnépszerűbb alkalmazásokhoz. Ezenfelül a Touch2-vel elérhető a például Google Maps for Mobile, a YouTube és további hasznos programok.

Új Windows telefonként a HTC Touch2 felvonultatja a Windows Mobile 6.5 kiváló üzenetkezelési és böngészési képességeit. A kategória legjobb e-mail élménye, kiegészülve a Microsoft Exchange szinkronizációs lehetőséggel biztosítja számunkra, hogy több e-mail fiókot ellenőrizzünk és kezeljünk egyszerre.

Az újradizájnolt Internet Explorer Mobile-nak köszönhetően a Touch2 pontosan jeleníti meg az asztali számítógépre optimalizált weblapokat is, lehetővé téve ezzel a felhasználónak, hogy a tartalmakat eredeti formájukban tapasztalja meg. A HTC Touch2 tartalmaz egy nagyítósávot, melynek segítségével a számunkra megfelelő méretűre állíthatjuk a szövegeket. Továbbá nagyítani és kicsinyíteni lehet vele, hogy könnyebben megtalálhassuk és élvezhessük, amit keresünk. Az Internet Explorer Mobile támogatja az Adobe Flash-t, tehát könnyen megtekinthetőek vele a Flash-alapú videótartalmak, mint például a YouTube videók.

A Windows Phone segítségével könnyen megtalálható és letölthető számos alkalmazás a készülékre, az új Windows Marketplace for Mobile-on keresztül. A Microsoft My Phone szolgáltatása lehetővé teszi, hogy automatikusan, ingyen mentsük és szinkronizáljuk képeinket, zenéinket, névjegyeinket és szöveges üzeneteinket a Touch2-ről a webre.

A HTC Touch2 október 6-tól lesz elérhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Smart-TV

A nappalikban már dúl a 8K forradalom

2021. április 20. kedd

SmartPhone

Mutasd meg a saját történetedet a Samsunggal!

2021. április 15. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin