Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj Nokia mobilok debütáltak

Kütyük

Vadonatúj Nokia mobilok debütáltak

Még több társasági internet és zene a Nokiától az éves Nokia Worldön.

A Nokia az éves Nokia World rendezvényen ma bemutatott új készülékekkel és szolgáltatásokkal, valamint a korábbi bejelentéseivel – a Nokia Money-val, a Nokia N900-zal, a Nokia Booklet 3G-vel, a Nokia 5230-szal és a Nokia 5800 Navigation Editionnel – olyan új irány felé indult, mellyel a felhasználók a konvergencia jegyében még inkább kihasználhatják a társasági internet előnyeit.

A Nokia, a Lifecasting with Ovi bemutatásával, mely egy partneri kapcsolat a világ legnagyobb közösségi hálózatával, a Facebookkal, megnyitotta a személyes és helyszíntudatos internet következő, innovatív fejezetét. A Lifecasting with Ovi az első alkalmazás, mely lehetővé teszi, hogy az emberek közvetlenül mobiltelefonjuk kezdőlapjáról tegyék közzé helyzetüket és státuszfrissítéseiket a Facebookon. A Lifecasting nem áll meg egyszerűen a státuszfrissítéseknél, mivel segítségével még mélyebb és közelebbi kapcsolatokat tudnak kiépíteni a felhasználók.

A Lifecasting az új Nokia N97 mini készüléken debütál, mely a korábban érkezett Nokia N97 párja. A Nokia N97 mini egy kicsi mobil számítógép, divatos rozsdamentes elemekkel, dönthető 3,2 colos érintőképernyővel, QWERTY billentyűzettel és teljesen személyre szabható kezdőoldallal. A Nokia N97 mini személyes internetélményt kínál egy kompakt mobiltelefonban, melyet a Nokia N97 alapján terveztek.

A Lifecasting with Ovi elérhető lesz a Nokia N97 és a Nokia N97 mini készülékekkel egyaránt a Nokia Beta Labson keresztül. A Nokia N97 mini új szoftverrel is rendelkezik, mely októberben jön ki a Nokia N97 ingyenes frissítéseként. Az új szoftver például új kezdőoldali widgeteket és további felhasználó-barát újításokat hoz mindkét készülékhez.

A Nokia N97 mini új Ovi Térképeket is kínál, melynek segítségével a keresés és a navigáció még egyszerűbb. A globális gyalogos navigáción felül, az emberek prémium tartalmakhoz is hozzá férhetnek a Lonely Planettől, a Michelintől és a Wcitiestől, így a Nokia N97 mini a világ legkisebb útitársává válik.

A felhasználók még inkább személyre szabhatják a kezdőoldalukat az Ovi Áruházban elérhető ezernyi különböző alkalmazással és szolgáltatással. A játékoktól és videóktól kezdve, a podcastokon és hatékonyságot növelő eszközökön át a webes szolgáltatásokig, az Ovi Áruház a legegyszerűbb módja annak, hogy a felhasználók megtöltsék Nokia N97 mini kezdőlapjukat olyan alkalmazásokkal, melyek tükrözik az ízlésüket. A Nokia N97 mini várhatóan 2009 októberétől lesz kapható, megközelítőleg 450 eurós nettó kiskereskedelmi áron.

A Nokia ma mutatta be az új Nokia X6 készüléket. A Nokia X6, mely akár 35 órányi zenelejátszásra képes, egy erőteljes szórakoztató készülék, mely egyesíti a 32 GB beépített memóriát a 3,2 colos érintőfelülettel. A Nokia X6, mely alapkészülék a zenerajongók és a társasági emberek számára, 16:9-es, fotókra, videókra és böngészésre optimalizált széles képernyővel rendelkezik. A Nokia X6, mellyel közvetlenül elérhető az Ovi Áruház, 20 barátot és virtuális közösségeket (például a Facebookot) varázsol a kezdőoldaladra.

A Nokia zenei portfóliójához csatlakozik az új Nokia X3 is. A Nokia X3 készüléket zenerajongóknak tervezték, és ez az első Series 40 készülék, mellyel elérhető az Ovi Áruház. A Nokia X3 egy kecses és kompakt zenekészülék, melyben sztereó hangszóró, beépített FM rádió és egy 3,2 megapixeles kamera található.

Azért, hogy a felhasználók a lehető legtöbbet hozhassák ki a készülékeikből, a Nokia bemutatta a Nokia MD-9 Mini Hangszórót és a Nokia BH-505 Bluetooth Sztereó Fejhallgatót, egy ergonomikus és könnyű, nyakpántos fejhallgatót a zenék és hívások nagyszerű hangminőségéért még – zajos környezetben is.

A Nokia X6 kiskereskedelmi ára megközelítőleg 450 euró, a Nokia X3 készüléké pedig 115 euró. Ezek nettó árak, és mindkét készülék várhatóan 2009 negyedik negyedévétől lesz kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés