Connect with us

technokrata

Olcsó és fiatalos Samsung tapimobil

Kütyük

Olcsó és fiatalos Samsung tapimobil

Megérkezett a dél-koreai gyártó legfrissebb, érintőkijelzős modellje.

A Samsung bejelentette új készülékét, a Corby-t (S3650). A Corby az első mobiltelefon, melyet a Samsung kifejezetten a fiatalok számára tervezett. Annak a korosztálynak, melynek kiemelten fontos az állandó, gyors információcsere. A Samsung Corby-val a felhasználók bárhol részt vehetnek a nagy népszerűségnek örvendő közösségi fórumok pezsgő életében. Az új mobil kiválóan illeszkedik a Samsung érintőképernyős portfóliójába, és használatával az ˝egy érintésre minden életstílus˝ életérzést mostantól a fiatal korosztály is átélheti.

A Samsung Corby külseje a fiatalok ízléséhez alkalmazkodik tervezésében és színeiben egyaránt, és ez igazi újdonság a teljes érintőképernyős mobilok vonatkozásában. Mindenki megtalálhatja a kedvenc színét, hiszen a készüléknek van sárga, pink, fehér és narancssárga változata is.

A legnépszerűbb közösségi fórumok magas szintű multimédiás tartalmak kezelését is lehetővé teszik. A Samsung Corby 2,8 colos QVGA kijelzője minőségi online élményt biztosít, legyen szó video tartalmakról, vagy sávszélességről, a Samsung Corby felhasználói bárhol kapcsolódhatnak kedvenc közösségi oldalaikhoz. A Samsung Corby Európa országaiban (körülbelül 150 eurós áron), és hazánkban egyaránt szeptember közepétől lesz kapható.

A Corby dobozában két cserélhető borító is helyet kap, egy különleges grafikával díszített-, illetve egy egyszerű fekete. A cserélhető borítók segítségével a felhasználók percek alatt saját ízlésükre formálhatják mobiltelefonjukat. A jövőben még több grafika és színváltozat lesz elérhető a Samsung Corbyhoz. A design különlegességét az is erősíti, hogy a Cartoon felhasználó felületnek köszönhetően a grafikus menü is stílusos, és a funkcióknak megfelelően változik.

A Corby tulajdonosok számára a kommunikációs lehetőségek egész sora áll rendelkezésre. A felhasználók frissíthetik saját státuszukat, és barátiak frissítéseit is figyelemmel kísérhetik a Facebookon, a MySpace-en és a Twitteren egyaránt. A mobil további közösségi oldalak használatát is támogatja, saját tartalmaikat telefonjukon is kezelhetik a Corby felhasználói, legyen szó a YouTube-ról, a Flickr-ről, a Picasa-ról, vagy a Photobucket-ról.

A 2 megapixeles kamerával szerelt Corby a Samsung új felhasználó felületével, a Touchwizzel rendelkezik, így aztán az érintőképernyő használata gyors és egyszerű. A felhasználók a widgetek segítségével a telefon menüjét is saját ízlésükre formálhatják, az alkalmazások közül a képernyőre varázsolva a leggyakrabban használtakat. A Corby tulajdonosainak rengeteg kiegészítő alkalmazás beszerzésére is lehetőségük nyílik a Samsung online widget áruházából. A mobil egyujjas zoomra is képes, illetve megtalálható benne a prémium Samsung mobiloknál már megszokott ˝smart unlock˝ funkció.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

scale 3

Kütyük

Már wifin is csatlakozik a Huawei legújabb okosmérlege

2021. február 25. csütörtök
Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin