Connect with us

Hirdetés

technokrata

Végre már iPhone-ra is van iGO navigáció

Kütyük

Végre már iPhone-ra is van iGO navigáció

Az almás tapimobil mostantól vadonatúj navigációs élményt biztosít.

Az iGO My way 2009 iPhone-ra kifejlesztett navigációs megoldás észak-amerikai és európai verziója elérhető az iTunes weboldalon. A magyar fejlesztőcég ezzel az elsők között kínál valósághű, 3D-s, turn-by-turn navigációt az Apple népszerű telefonjára.

A Nav N Go leányvállalataként működő NNG Global Services bejelentette, hogy az iGO My way iPhone-ra kifejlesztett navigációs megoldása immár elérhető. Az alkalmazás máig az egyetlen olyan, iPhone-ra fejlesztett navigációs szoftver, mely a 3D-s épületmodellek és nevezetességek mellett 3D-s domborzati térképeket és tereptárgyakat is kínál, így nyújtva még valósághűbb látványt a navigációs képernyőn.

A legfrissebb Navteq és Top-Map térképeket kínáló Észak-Amerika, Nyugat-Európa és Európa csomagok az iTunes & App Store oldalon vásárolhatók meg. A termék egyszeri beszerzési ára magába foglal 2010 végéig ingyenes, negyedéves térképfrissítéseket is.

A fejlesztőcég a nemrégiben bemutatott, iGO amigo szoftverét dolgozta át az iPhone-os alkalmazásra, így a felhasználók egy igazán egyszerű kezelőfelülettel és menüvel rendelkező programot használhatnak, az iPhone-on már megszokott funkciók integrálásával és trendi képi megjelenítéssel.

A letöltést követően az iGO My way 2009 szoftvernek csupán egy GPS műholdjelre van szüksége, és máris képes a navigálásra. Tekintettel arra, hogy a térképek tárolása a készüléken történik, a felhasználókat nem érinti a mobilhálózat lefedettsége. A rendszeres és ingyenes térképfrissítések révén ugyanakkor mindig a legfrissebb térképekhez juthatnak, így tökéletes felhasználói élményben részesülhetnek. Ez azt jelenti, hogy nincs többé fehér folt még a legtávolabbi helyeken sem, és ami még fontosabb, nincsenek havi díjak vagy rejtett adatátviteli költségek.

˝Az intuitív használat, a hangutasítások, az autós alkalmazásra optimalizált, különlegesen nagy gombok és ikonok, valamint a rendszeresen frissített térképek révén az iGO My way 2009 az iPhone-ra kifejlesztett navigációs megoldások olyan szintjét határozta meg, mellyel a többi fejlesztőcégnek fel kell vennie a versenyt. Az iPhone felhasználók azt tapasztalhatják majd, hogy ez az alkalmazás az iPhone teljes kijelző kapacitását kihasználja, míg sok, általunk látott megoldás elmarad ettől a szinttől˝ – mondta Vahl Tamás, az NNG Global Services ügyvezető igazgatója.

Az iGO My way 2009 Európa szoftver 40 ország, köztük Magyarország részletes térképét tartalmazza, és 29 nyelven kínál hangnavigációt, beleértve cirill és görög betűs nyelveket is. A Nyugat-Európa kiadásban 22 ország térképe szerepel, míg az Észak-Amerika verzióban az Egyesült Államok és Kanada részletes térképe érhető el.

Az iGO My way 2009 a funkciók igen széles választékát kínálja, mint például: figyelmeztetés sebességhatár elérésekor, sávinformáció és útjelző táblák, 3D-s autómodellek, gyors, rövid, könnyen követhető és gazdaságos útvonal-tervezési mód, valamint automatikus tájolás álló, vagy fekvő helyzetben. A szoftver 40 full Európa verziója 89,99 euróba kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés