Connect with us

Hirdetés

technokrata

Földönkívüli mobiltelefon

Kütyük

Földönkívüli mobiltelefon

A Motorola a Holdra szállás tiszteletére bemutatta az Aura Égi kiadását.

A Motorola limitált kiadású mobiltelefonja, az Aura Celestial Edition – Égi Aura a Holdraszállás 40. évfordulója alkalmából született. 1969. július 20-án az emberiség legyőzte az egyik legnagyobb technológiai kihívást: először lépett ember a Holdra. Az első szavakat és televíziós jeleket a Holdról a Földre egy Motorola rádió transzponderrel (válaszjel-adóval) küldték az Apollo űrhajó fedélzetéről, így több mint 500 millió ember lehetett tanúja a történelem e felemelő eseményének. Ez a meghatározó pillanat adott ihletet a Motorola Aura Égi kiadásának megalkotásához. A limitált kiadású luxus készülékkel a Motorola e történelmi esemény előtt tiszteleg.

A telefon eredeti, exkluzív NASA videófelvételeket, és hangfájlokat tartalmaz a Holdraszállásról, többek között olyan hallhatatlan sorokat, mint a: ˝The eagle has landed˝, ˝That´s one small step for man, one giant leap for mankind˝.

A Motorola AURA hátoldalán precíziós lézerrel maratott idézet áll, tisztelegve az Apollo 11 küldetése előtt: ˝Motorola AURA Celestial Edition, Honouring the Apollo 11 mission, 20th July 1969˝. Az Aura Égi kiadásának első példányát a Motorola Neil Armstrongnak, a legendás asztronautának ajándékozza.

˝Számos világelsőség köthető a Motorola nevéhez: mi voltunk az elsők, akik kifejlesztették és bemutatták a mobiltelefont a világnak. A világ legmagasabb pontjáról, a Mount Everest csúcsáról az első vonalas telefon összeköttetést szintén mi biztosítottuk, és a Motorola által hangozhattak el Armstrong első szavai a Holdról. Az innovációban és a designban elért sikereink mérföldkövek a történelemben; ennek megünneplése adott okot, hogy életre hívjuk az Aura Égi kiadását˝ – mondta Andrew Morley, a Motorola mobiltelefon gyártó részlegének marketing vezetője.

A Motorola Aura Égi kiadása limitált ideig, 2009. júliustól 2009. év végéig vásárolható meg. Magyarországon augusztustól kapható a készülék a Motorola Szakboltokban, valamint a Caprice Exkluzív ékszerüzleiben.

Exkluzív NASA tartalmak:
-˝Kis lépés az embernek, de hatalmas lépés az emberiségnek˝ hangfájl, eredeti fotók és emlékezetes videók
-5 különleges, űrbéli képeket ábrázoló óra számlap
-Gravírozott felirat: ˝Motorola Aura Celestial Edition, Honouring the Apollo 11 mission, 20th July 1969˝
-8 egyedi, bolygók által ihletett háttérkép, hivatalos NASA fotókkal
-Exkluzív videó, mely tartalmazza a NASA hivatalos felvételeit a Holdraszállásról
-2 különleges képernyővédő: – Bolygók által inspirált képernyővédő, az Apollo 11 küldetés jelvényét ábrázoló képernyővédő
-7 egyedi csengőhang, az első Holdra szálláshoz kapcsolódó NASA hangfájlokkal
-Limitált kiadású, Hold által ihletett képeslapok.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés