Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megyeri híd a TomTom felhasználóinak is

Kütyük

Megyeri híd a TomTom felhasználóinak is

Új, bővített térképek a magyar felhasználók számára.

A TomTom elérhetővé tette új, javított térképeit, amelyek tartalmazzák Magyarország térképét is. Ez tartalmazza hazánk teljes autópálya-hálózatának frissítését, beleértve a Pentele hidat, amely az M6-os autópályát köti össze az M5-ös autópálya szakasszal Dunaújvárosnál, valamint a budapesti Megyeri hidat is, továbbá több ezer utcanév és házszám frissítését országszerte. A magyar térkép része a több európai és regionális ország térképét is tartalmazó térképcsomagnak.

Az új térképek az összes TomTom hordozható navigációs készülékre letölthetők. A legújabb Kelet-Európa térkép 59,95 eurós áron, a teljes Nyugat- és Közép-Európa térkép 89,95 eurós áron kapható a TomTom online térképáruházában.

„Tekintettel arra, hogy az úthálózat átlagosan 15 százalékos változáson megy keresztül minden évben, amely a gyorsabban fejlődő térségekben még akár nagyobb értéket is elérhet, szoros együttműködésben dolgozunk a hazai Tele Atlas egységgel, hogy tovább javítsuk térképeink minőségét.” – mondta el Nánási Gergely a TomTom magyarországi senior account menedzsere.

Azok a felhasználók, akik előfizetnek a TomTom Map Update Service térképfrissítő szolgáltatására, automatikus figyelmeztetést kapnak e-mailben, amint egy új térképfrissítés elérhetővé válik a rendszerben. Az előfizetéssel rendelkező felhasználók számára az új térkép azonnal letölthetővé válik a TomTom HOME-on keresztül, miután csatlakoztatták készüléküket a számítógéphez.

Az újonnan vásárolt TomTom GO 930 (Traffic), valamint GO 730 (Traffic) és GO 630 (Traffic) készülékekhez, a TomTom két éves ingyenes Map Update Service előfizetést is nyújt. Továbbá, minden újonnan vásárolt TomTom navigációs készülékhez, készüléktípustól függetlenül automatikusan jár a TomTom „legújabb térkép garanciája”, amelynek használatával a felhasználók, a vásárlást követő 30 napon belül ingyenesen is hozzáférhetnek a legújabb térképekhez.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés