Connect with us

technokrata

A legfrissebb GPS navigációs térképek

Kütyük

A legfrissebb GPS navigációs térképek

A Mio évente két ingyenes térképfrissítést kínál a Moov sorozathoz – új térképadatok a Moov sorozat felhasználóinak.

A Mio Technology ingyenes térképfrissítést kínál mostantól Közép- és Kelet-Európában. Az állandó útépítéseket és útváltozásokat figyelembe véve, a Mio kétszeri ingyenes frissítést kínál a felhasználóknak a közép és kelet-európai térképekre vonatkozóan. A promóció 2009. április 28-tól 2010. május 31-ig tart, és az alábbi Moov sorozatokra lesz érvényes: a Mio Moov 200, a Mio Moov 210, a Mio Moov 300, a Mio Moov 310, a Mio Moov 330, a Mio Moov 360 és a Mio Moov 370.

A felhasználóknak első lépésként Mio klubtagként kell regisztrálniuk magukat 2010. május 31-ig, mely kétszeri térképletöltésre jogosítja őket. A regisztráció után, a térképfrissítés a Mio honlapján keresztül – http://www.mio.com/ee/moovmapupdate – könnyedén elvégezhető. A további feltételekről és a promóció részleteiről a honlapon tájékozódhatnak a felhasználók.

A térképfrissítésben érintett országok: Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Bulgária, Lettország, Litvánia, és Észtország.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu