Connect with us

Hirdetés

technokrata

A magyar T-Mobile-nál 135 ezerbe kerül a kártyás iPhone 3G

Kütyük

A magyar T-Mobile-nál 135 ezerbe kerül a kártyás iPhone 3G

Hétfőtől a hazai T-Mobile már Domino konstrukcióban is árusítja az iPhone 3G-t.

Az Apple népszerű készüléke, az iPhone 3G 2008. november 24-étől már Domino kártyával is megvásárolható a T-Mobile-nál. A készülék kizárólagos hazai forgalmazójának kijelölt üzleteiben az Apple iPhone 3G 8 GB-os verziója Domino konstrukcióban 134.970, a 16 GB-os pedig 139.980 forintért kapható, és a telefonhoz egy, 12 hónapon át havi 10 percnyi belföldi beszélgetést tartalmazó Domino SIM kártya jár.

Az iPhone-t az értékesítéskor az üzletben azonnal aktiválják, így az akár azonnal használható, de természetesen a Domino konstrukciónak köszönhetően ajándékba is adható. Emellett a Domino kártyások számára is elérhető Net csomagokkal teljes mértékben kihasználhatók az iPhone képességei. A készülékkel együtt megvásárolt Domino SIM-en a havonta elérhető percek az adott hónapban beszélhetők le. További kedvezményként a T-Mobile 2008. december 31-éig tartó karácsonyi akciójában vásárolt iPhone-okhoz is 3.000 ajándék perc jár. A 3.000 perc 2009. január 31-ig használható fel belföldi T-Mobile és T-Home vezetékes irányba, hétköznapokon este 10-től reggel 7 óráig, valamint hétvégéken és munkaszüneti napokon.

A T-Mobile augusztus 22-e óta forgalmazza Magyarországon a világszerte várva várt készüléket. Az értékesítési adatok, valamint a szolgáltató felmérése alapján az iPhone-t vásárlók kimagaslóan elégedettek a különleges, rendkívül újszerű kezelőfelülettel rendelkező telefonnal. Az iPhone 3G ugyanis ötvözi az iPhone összes képességét a szélessávval, jelentősen gyorsabb az első iPhone generációnál, beépített GPS-vevője révén helyfüggő mobilszolgáltatásokat képes nyújtani. Az új iPhone szoftver támogatja a Microsoft Exchange ActiveSync megoldást, valamint több ezer külső fejlesztésű alkalmazást, amelyek már elérhetők az iPhone SDK-nak köszönhetően. Az iPhone 3G-vel a T-Mobile közel 260 települést lefedő, a lakosság több mint 64 százaléka számára elérhető szélessávú hálózatán még teljesebb élmény az internetezés és az e-mailezés. A kiterjedt és jó minőségű szélessávú elérés azért is szükséges, mert az iPhone funkcióit a hazai T-Mobile-osok a lehető legteljesebb mértékben kihasználják. A körükben végzett felmérés szerint 97 százalékuk rendszeresen internetezik iPhone-ján.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés