Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss ez a térkép, vagy tegnapi?

Kütyük

Friss ez a térkép, vagy tegnapi?

A TomTom új Map Update Service térképfrissítő szolgáltatása mindig naprakész térképeket biztosít a felhasználók számára.

A TomTom bemutatta az új Map Update Service térképfrissítő szolgáltatást, melynek segítségével a felhasználók azonnal letölthetik bármelyik új alaptérképet a TomTom Home-on, a TomTom ingyenes számítógépprogramja segítségével, amint egy új térkép elérhetővé válik.

A Map Update Service térképfrissítő szolgáltatás az összes TomTom felhasználó számára 9,95 eurónak megfelelő összegért lesz elérhető, három hónapos időtartalomra. Az új alaptérképek minden negyedévben elérhetők lesznek a felhasználói előfizetés időtartama alatt, és tartalmazni fogják a Tele Atlas által hitelesített, úthálózatokra vonatkozó összes változást.

Minden TomTom navigációs készülék a legújabb térképgaranciával jut el a felhasználóhoz, mely lehetővé teszi, hogy amennyiben a készülék első használatától számított 30 napon belül új térkép kerül forgalomba, az a felhasználó számára ingyen elérhetővé válik a TomTom Home-on keresztül. Ily módon a vásárlás után mindig biztosítva van a legfrissebb térkép.

Új utak mindig épülnek és a közlekedési helyzetek is folyamatosan változnak. Egy új kiadású alaptérkép átlagosan több ezer kilométernyi új úthálózatot, Érdekes Pontot, és a felhasználók által jelentett, aktuális Map Share javításokat is tartalmaz. Negyedévente, új alaptérképek fogják tartalmazni ezeket az útváltozásokat. Az új Map Update Service térképfrissítő szolgáltatással biztosított, hogy a felhasználók automatikusan megkapják a legújabb térképfrissítéseket, amint azok elérhetővé válnak.

A TomTom Map Share technológiának köszönhetően a gépjárművezetők azonnal javíthatják térképeiket, addig is, míg új alaptérkép frissítések nem jelennek meg. A felhasználók könnyen szerkeszthetik az utcaneveket, a sebességkorlátozásokat, forgalmi irányváltozásokat, feloldhatnak és lezárhatnak útszakaszokat vagy szerkeszthetik az Érdekes Pont információkat. A TomTom Home-on keresztül a felhasználók szintén megkapják a Map Share közösség által a rendszerbe jutatott javításokat.

A Map Update Service térképfrissítő szolgáltatás, a legújabb térkép garancia és a Map Share szolgáltatások kombinációjának köszönhetően a gépjárművezetők minden időben a legújabb és legteljesebb térképeket tudhatják készülékeiken.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés