Connect with us

Hirdetés

technokrata

Menjünk biztosra: mobil net 30 napos visszavételi garanciával

Kütyük

Menjünk biztosra: mobil net 30 napos visszavételi garanciával

Ha esetleg nem tetszik, egyszerűen visszamondható a Pannon mobil net.

Nem titok, hogy a mobil net egyre nagyobb teret hódít magának, hiszen segítségével a világhálót könnyebb elérni, mint valaha. Legyen szó az ismerősökkel, barátokkal való kapcsolattartásról, a legfrissebb hírekről, a legutóbbi világgazdasági fejleményekről, vagy épp új receptekről, barkácsolási tippekről, ma már egyértelmű, hogy mindezek a legegyszerűbben az interneten keresztül érhetőek el. Az internet-kapcsolat tehát ablakot nyit a világra, mely a mobil internettel ma már egyre szélesebbre tárható.

A Pannon új akciója most azoknak segít, akik szívesen megismerkednének a mobil net előnyeivel, és szeretnek biztosra menni: a Mobil Internet 500 MB csomag 2008. szeptember 23. és 2009. január 31. között ugyanis 30 napos visszavételi garanciával vásárolható meg.

A 30 napos visszavételi garancia a szerződés megkötésétől számítva él, mely időszak alatt az adatátviteli eszközt sérülésmentesen, eredeti csomagolásával a Pannonhoz visszajuttatva az előfizetői szerződés megszüntethető, és az ügyfelet kizárólag az első hónap havidíja, valamint az esetlegesen a csomagban foglalt adatmennyiségen felüli adatforgalom költségei terhelik. A Mobil Internet 500 MB csomag 1.980 forintos havidíjért, két éves hűségnyilatkozattal vehető igénybe.

A Pannon jelenleg Magyarország 341 településén biztosítja a szupergyors, videotelefonálást is lehetővé tévő HSDPA hálózatot, míg a böngészésre, levelezésre megfelelő sávszélességet biztosító EDGE hálózat az ország lakosságának 99 százaléka számára elérhető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés