Connect with us

Hirdetés

technokrata

Több mint 60 játék gyárilag a Sony Ericsson F305-ön

Kütyük

Több mint 60 játék gyárilag a Sony Ericsson F305-ön

A Sony Ericsson újdonsága abszolút nem szenved játékhiányban.

Amikor június közepén a Sony Ericsson bemutatta az F305-ös készüléket, elhangzott, hogy a telefonon alaphelyzetben tizenegy játék lesz fellelhető. Arra azonban csak most derült fény, hogy a telefon mellé csomagolt memóriakártyán további ötven játék kap helyet, így a Sony Ericsson F305-öt vásárlók egy csapásra 61 játékkal lesznek gazdagabbak.

Sony Ericsson F305
A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) F305 a Sony Ericsson első olyan készüléke, mely úgynevezett Motion Gaming kompatibilis. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a játékok irányításához nem feltétlenül kell gombokat nyomogatnunk (pedig a kijelző fölé is került kettő), hanem ehelyett elegendő egyszerűen a megfelelő irányba döntögetni és mozgatni a telefont. Egy tekés játékban például a golyó elgurításhoz hasonló mozdulatot kell végezni a telefonnal, mintha ténylegesen elgurítanánk egy tekegolyót, egy horgász ˝szimulátorban˝ pedig úgy kell mozgatni a mobilt, mintha egy normál horgászbotot lendítenénk be. A telefonnal egyhuzamban maximum 8 órán keresztül játszhatunk (Bluetooth-on akár multiplayerben is), ha pedig lemerülőben az akksink, gyorsan bevethetjük a külön megvásárolható ˝pótenergiát˝, vagyis a Sony Ericsson Power Pack CPP-100-at.

A szétcsúsztatható kialakítással rendelkező, kompakt kialakítású Sony Ericsson F305 egész pontosan 96 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 14,6 milliméter vastag, a mérlegen pedig 97,5 grammot nyom. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző nem túl izgalmas, hiszen a 2 colos képátlójú és 18 bites színmélységű display mindössze 176×220 pixeles felbontású. Egy 3D grafikájú játékokra kihegyezett telefonba igazán tehetett volna a gyártó egy QVGA kijelzőt, bár a relatíve gyenge kijelzőért némileg kárpótol majd bennünket a kedvező ár.

A 10 MB-os belső memória Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal bővíthető, ezenkívül pedig említést érdemel még a 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamera, a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatás, az USB 2.0 interfész, a dupla hangszóró, a sztereó FM rádió, illetve a TrackID funkció. A piacon a harmadik negyedévben debütáló, GPRS/EDGE-képes Sony Ericsson F305 fehér (Polar White) és fekete (Mystic Black) változatokban lesz kapható. A készülék kezdőára várhatóan 40 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés