Connect with us

Hirdetés

technokrata

RTLmobil: máris árat csökkent az új mobil szolgáltató

Kütyük

RTLmobil: máris árat csökkent az új mobil szolgáltató

Az árharc egyre fokozódik.

Ahogy arról már beszámoltunk, Németország legnagyobb, privát tulajdonban lévő televíziós csatornája, az RTL úgy döntött, hogy érdemes belevágnia a mobil bizniszbe: a cég néhány hete már mobiltelefonos szolgáltatást is nyújt, még pedig RTLmobil néven. Talán mondanom sem kell, hogy az RTL nem épített ki saját mobil infrastruktúrát, hanem ehelyett egyszerűen a T-Mobile hálózatát használja, mint virtuális szolgáltató (hazánkban egyelőre nincsenek ilyen operátorok). Ezzel kapcsolatban a legfrissebb fejlemény, hogy a BILDmobil nevezetű rivális virtuális szolgáltató lépésére válaszul az RTLmobil bejelentette, hogy az eddigi 0,10 eurós (23,90 forint) belföldi percdíjat 0,09 euróra (21,50 forint) mérsékli.

A 9,90 euróba (2.370 forint) kerülő, a nyitó akcióban most 5+5 eurós jóváírást tartalmazó pre-paid induló csomagot rengeteg helyen (például Aral benzinkutak, Rossman drogériák) meg lehet vásárolni, illetve ezenkívül akár az interneten is megrendelhető a SIM-kártya.

Amennyiben webböngészésre adják a fejüket az RTLmobil ügyfelek, minden megkezdett MB-nyi adatforgalom után 0,35 eurót (84 forint) kell fizetniük, azonban a rengeteg információt (hírek, időjárás, sport) tartalmazó RTLmobil portált ingyenesen olvasgathatják. Egy-egy SMS elküldése egyébként 0,14 euróba (33 forint) kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés