Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: olcsóbb mobilozás az olimpia alatt

Kütyük

T-Mobile: olcsóbb mobilozás az olimpia alatt

Az olimpia idején a T-Mobile-osok 30 százalékkal olcsóbban telefonálhatnak Kínában.

A T-Mobile a Magyar Olimpiai Csapat gyémánt fokozatú főtámogatójaként a Kínába utazó ügyfelei számára különleges roamingkedvezményt kínál az olimpia idején. A T-Mobile-osok akár a teljes olimpia alatt 30 százalékkal olcsóbban indíthatnak hívásokat a China Mobile hálózatából. Az alacsonyabb percdíjakat biztosító új kedvezmény 2008. augusztus 1. és 31. közötti regisztrációval, 300 forintos díj ellenében vehető igénybe, és az aktiválástól számítva 30 napig él. Azaz augusztus végi aktiválás esetén majdnem egész szeptemberben kedvezőbben kezdeményezhetők hívások.

A kedvezmény belföldről és külföldről egyaránt könnyen aktiválható, Magyarországon elegendő +KÍNA szövegű SMS-t díjmentesen elküldeni a 1430-as számra. Külföldön havidíjas ügyfélként a +KÍNA kódot a +36-30/3444-888-as, Dominósként pedig a +36-30/3444-740-es számra kell elküldeni, illetve a jelzett számok felhívásával is bekapcsolható a kedvezmény. Az aktiváló SMS és hívás díja az ügyfél roaming díjszabása szerint számlázódik. A kedvezmények a World Class, a Világjáró Classic és a Mix díjcsomaggal rendelkező ügyfelek számára nem érhetőek el.

Az olcsóbb kínai telefonálás a T-Mobile utóbbi egy hónapban bevezetett harmadik roamingkedvezménye, a legnagyobb hazai mobil szolgáltató nemrég adta hírül, hogy havidíjas és Domino kártyás ügyfelei az EU meghatározott hálózataiból 30 százalékkal olcsóbban kezdeményezhetnek hívásokat. A kedvezmény 30 napra 300 forintos díj ellenében, regisztrációval vehető igénybe, és július 31-éig aktiválható. A T-Mobile emellett július 1-jével 29 országra kiterjedően csökkentette az adatroaming díját, így lakossági és vállalati ügyfelei az Európai Unióban és további három országban olcsóbban internetezhetnek és e-mailezhetnek.

Ahogy arról az olimpia kapcsán már beszámoltunk, a hazai mobil szolgáltatók közül a Vodafone az augusztusi és szeptemberi időszakra kiterjeszti Kínára a Vodafone Passport szolgáltatást, így az ott tartózkodók a kapcsolási díj megfizetése után otthoni tarifáikon telefonálhatnak az olimpia és a paralimpia idején.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés