Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bulizz, mobilozz és hajózz!

Kütyük

Bulizz, mobilozz és hajózz!

A Vodafone ismét az EFOTT-on.

A legrégebbi múltra visszatekintő nyári diákesemény, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, az EFOTT évről-évre más helyszínre vándorol. Idén Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten kerül megrendezésre, 2008. július 16-20 között. A fesztivál története 1976-ra nyúlik vissza, ekkor volt az első találkozó, a Pécs melletti Abaligeten. Manapság az egyik legnagyobb magyar rendezvény, tavaly 58 ezren látogattak el Debrecenbe. Folytatva a tavalyi szponzorációt, a Vodafone idén is megjelenik a rendezvényen, kiemelt támogatóként számos új különlegességgel készülve.

Vodafone Boat Show
Idén első alkalommal hajóval is megközelíthető az EFOTT, a hajóúton Kis Ádám és a Retro Scool Band biztosítja a jó hangulatot. A hajó a 0. napon, július 15-én délelőtt 11.00 órakor indult Budapestről, a Lánchíd pesti hídfőjétől. A hajón, mely az EFOTT teljes ideje alatt program-helyként is üzemel, fellép Jamie Winchester és Hrutka Róbert, a Tátrai & Szűcs Latin Duó és még sokan mások. A Vodafone Boat Show Játéktermében mindennap izgalmas mobiljátékok és értékes nyeremények várják az érdeklődőket. A hajón egész nap közel 50 terminál biztosítja a szélessávú mobil Internet kapcsolatot az információra éhezőknek.

Vodafone Akkutöltő Állomás és Vodafone Pihenő Szigetek
A főbejáratnál található Vodafone Akkutöltő Állomáson bárki ingyen feltöltheti lemerült telefonját. Amíg a telefon feltöltődik, a Vodafone Pihenő Szigetek kínálnak kényelmes nyugágyakat a lazításra.

Exkluzív EFOTT tartalmak a Vodafone live!-on
Az idei EFOTT-ra is speciális ajánlatokkal készül a Vodafone, így számos fellépő zenekar zenéi féláron vásárolhatóak meg a Vodafone live!-on. Ilyen például a Zanzibár újdonsága, a Bikini, a Belga, a Vad Fruttik, a The Moog, vagy épp a Magna Cum Laude számai. További információ: Vodafone live! / Zene & csengőhang / EFOTT.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés