Connect with us

Hirdetés

technokrata

Autópálya-matrica – Super Gold belépő az F1-re

Kütyük

Autópálya-matrica – Super Gold belépő az F1-re

Vodafone: értékes nyeremények autópálya-matricával.

Július 1. és július 30. között a Vodafone havidíjas előfizetői egy SMS-ben vásárolt autópálya-matricával ˝Super Gold˝ belépőt nyerhetnek a Forma-1 magyar nagydíjra. Július 1-től minden Vodafone-ügyfél, aki SMS-ben vásárol autópálya-matricát, részt vesz a vállalat akciójában, melynek fődíja egy két személyre szóló ˝Super Gold˝ belépő a Forma-1 Magyar Nagydíj augusztus 3-i, vasárnapi futamára, Super Gold parkolóhellyel és a VIP utcába való látogatási lehetőséggel. Az akcióban további Vodafone McLaren ajándékok, illetve száz Vodafone McLaren baseball sapka kerül kisorsolásra.

A részvételhez csak annyit kell tenni, hogy július 1. és 30. között akár 4 napos motorkerékpárra, akár 4 napos, 1 hetes vagy 1 havi személyautóra vonatkozó autópálya-matricát vásárolunk SMS-ben. Az akció július 30-án zárul, a sorsolást követően a nyertesek listája augusztus 5-től lesz elérhető a Vodafone weboldalán. A nyeremények átvételéhez a szerencsés ügyfeleknek a sikeres vásárlást igazoló SMS-t be kell mutatniuk, illetve a nyeremények átvételének időpontjában nem lehet kiegyenlítetlen tartozásuk a Vodafone felé.

A cég közlése szerint a Mobil Vásárlás szolgáltatásainak köre – az autópálya-díj fizetése mellett – hamarosan újabb elemekkel fog bővülni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés