Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mit hoz a jövő? A Pannon megmondja!

Kütyük

Mit hoz a jövő? A Pannon megmondja!

Jövőbelátó WAP – mit ígérnek a csillagok?

Szeretné tudni, mit tartogat Önnek a jövő? Jól sikerül-e a nyaralás, átélünk-e újabb kalandokat, felpezsdíti-e életünket egy nem várt találkozás? Nyitva tartsuk-e szemeinket, mert egy jó lehetőség kínálkozik a szakmai előrelépésre? A Pannon WAP-on most minden kiderül.

A Pannon WAP-on böngésző ügyfelek az aktuális hírek, információk és egyéb témák mellett a jövőjükbe is betekintést nyerhetnek a nemrégiben elindult Horoszkóp szolgáltatás révén. Az új rovatban az egyes csillagjegyek általános jellemzői mellett elérhető többek között a felhasználó egyéni adatai alapján elkészített horoszkópja, bioritmusa, valamint magánéleti kérdéseire is választ kaphat a kapcsolatelemzés és a szerelmi horoszkóp révén.

˝Az emberiség a kezdetektől fogva kíváncsian kutatta, fürkészte, mit hoz a jövő. Ennek egyik módja az asztrológia. A Pannon WAP segítségével a legnagyobb horoszkóp-rajongók is egyetlen gombnyomással megismerhetik a jövőt, bárhol és bármikor, a saját mobiltelefonjuk segítségével˝ – mondta el Dr. Majorosi Emese, a Pannon sajtó- és információs igazgatója.

A szolgáltatás igénybevételéhez megadott személyes adatok illetéktelenek számára nem hozzáférhetőek, és bármikor törölhetőek vagy módosíthatóak. A Pannon WAP Horoszkóp az adatforgalmi díjon felül díjmentesen vehető igénybe.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés