Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hazánkba jön a fémes Samsung L700

Kütyük

Hazánkba jön a fémes Samsung L700

A Samsung hazai képviselete bejelentette a cég egyik legújabb mobilját.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) telefon GPRS, EDGE és UMTS hálózatokban használható, miközben vastagsága mindössze 12,8 milliméter. A 2,1 colos képátlóval rendelkező és 262 ezer színárnyalatú TFT kijelző 320×240 pixeles felbontású. A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép 2 millió képpontot és egy LED-segédfényt tudhat magáénak, ezenkívül pedig érdemes elolvasni az optika melletti feliratot: 7,5-26,3 mm. Ha ez ugyebár optikai zoomot jelent, akkor érthetetlen, hogy az autofókusz miért maradt ki a kamerából.

Az ezüst, arany és pink változatokban készülő, 109 milliméter hosszú és 46 milliméter széles Samsung SGH-L700 kapcsán említést érdemel továbbá az RDS funkciós sztereó FM rádió, a microSD memóriakártyákkal bővíthető 30 MB-os integrált memória, illetve a Bluetooth 2.0 (A2DP) kontroller.

˝Az L700 azt bizonyítja, hogy a Samsung nem csak egy formavilágban tud vezető szerepet betölteni. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a formatervezés minden területén világelsők legyünk. Beleértve ebbe a csúszka (slider), a kagyló és a klasszikus (bar) kialakítású telefonokat is˝ – hangsúlyozta Geesung Choi, a Samsung Telekommunikációs Üzletágának elnöke.

Az L700 először Kelet–Európában kezdi meg hódító útját júliusban és csak ezekután vezetik be Európa szerte. Ezt követően a Közel–Keleten, Dél–Nyugat Ázsiában majd Dél Kelet Ázsiában is piacra kerül a készülék. Magyarországon augusztus elejétől lesz kapható, a kártyafüggetlen telefon ára 39.900 forint lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés