Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia 7210 Supernova – szuper-olcsó divatmobil

Kütyük

Nokia 7210 Supernova – szuper-olcsó divatmobil

A finnek minden korábbinál lejjebb nyomják a fashion kategóriás készülékek árát.

Ékes bizonyíték erre a most bejelentett Nokia 7210 Supernova, melynek kezdőára 28 ezer forint körül fog alakulni. Ez az újdonság tulajdonképpen nem más, mint az ugyancsak most érkezett Nokia 7310 Supernova fogyókúrára ítélt testvérmodellje: a 7210-es készülék vastagsága mindössze 10,6 milliméter, amihez egyébként 106 milliméteres hossz, 45 milliméteres szélesség és 69,8 grammos tömeg társul.

A candybar telefonban egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, a wireless technológiák közül pedig ezúttal az EDGE, a GPRS és a Bluetooth 2.0 támogatott. A 2 colos képátlójú, TFT technológiájú kijelző QVGA (320×240 pixel) felbontással bír és több mint 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A hátfalba szerelt, sajnos vaku nélküli digitális fényképezőgép modul egy 2 millió képpontos (1.600×1.200 pixel) CMOS szenzorra épül, az elkészült fotók és videók pedig a belső memórián (30 MB) kívül akár microSD memóriakártyákon (maximum 2 GB) is eltárolhatók. A videófelvevő nem túl combos: a 10 fps sebességű mozgóképek maximum QCIF felbontásúak lehetnek.

Az S40 platformra épülő, cserélhető elő- és hátlapos Nokia 7210 Supernova kapcsán említést érdemel még az USB 2.0 (microUSB) és Bluetooth 2.0 csatlakoztathatóság, az MP3/AAC zenelejátszó, illetve az RDS-es sztereó FM rádió. ˝Mivel kapcsolataink fenntartásához egyre inkább a mobiltelefonokra támaszkodunk, azok egyre inkább mindent tudnak rólunk, és a világunkba bepillantást engedő ablakokká váltak˝ – mondta a hivatalos bejelentés kapcsán Jo Harlow, a Nokia Live kategória alelnöke. ˝A Supernova családdal az a célunk, hogy lehetőséget teremtsünk az embereknek arra, hogy megkülönböztessék magukat ugyanúgy, ahogy egy hagyományos divatkiegészítővel tennék˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés