Connect with us

technokrata

Több százezer embert várnak az ingyenes a Kapcsolat koncertre

Kütyük

Több százezer embert várnak az ingyenes a Kapcsolat koncertre

Június 28-án 18 órakor kezdődő T-Mobile Kapcsolat koncerten a gitárvirtuóz Santana lép színpadra, az előzenekar pedig a Back II Black lesz.

A T-Mobile Kapcsolat koncerten az ´56-osok terén felállított, a tavalyi évhez hasonlóan a Városligeti fasor magasságában felépülő színpad a Műcsarnok és a Hősök tere felől lesz látható és egészen a Szépművészeti Múzeumig CD minőségű hangot biztosító hangszórók és hatalmas kivetítők garantálják a színvonalas szórakozást. Santana a Back II Blacket követően várhatóan fél nyolckor lép a színpadra. A koncerthez kapcsolódó különlegesség, hogy az idén 60. születésnapját ünneplő Carlos Santana Multi Dimensional Warrior dupla albuma 2008. július 7-én a világon először Magyarországon jelenik meg, és augusztus 4-éig más országokban nem lesz kapható. A két lemez különlegessége, hogy az azon szereplő számokat a művész személyesen válogatta össze, kellemes utazásra, a különböző hangulatok és érzések világába invitálva hallgatóit. Az eddig példa nélküli koncepcióban az első lemezen 14 vokális felvétel kapott helyet, míg a másodikon 14 instrumentális mű vezeti végig a rajongókat Santana 40 éves karrierjén.

A Multi Dimensional Warrior az első olyan antológia, amely Santana mindhárom nagy kiadójának (Columbia, Ploydor/PolyGram, Arista/BMG) felvételeiből válogat. Az albumon öt dal korábban soha meg nem jelent verziója is megtalálható. Carlos Santana saját maga játszott fel gitár szólót a „Spirit” és a „Right Now” című dalokhoz, Chester Thompson, a zenekar egyik tagja zongorakíséretet adott a „Let There Be Light” című számhoz, Barbra Higbie pedig hárfa szólamokat játszik a „Praise” és „Let There Be Light” című felvételeken. A T-Mobile és a Sony Ericsson közös akciójában a Santana CD-különlegességet 2008. június 28-a és július 3-a között a Sony Ericsson W350i, a Sony Ericsson W880i és a Sony Ericsson W580i Walkman mobilokhoz ajándékba adja.

Az ingyenes programra a szervezők az elmúlt évekhez hasonlóan több százezer embert várnak az ´56-osok terére. A T-Mobile Kapcsolat koncert a főszervező mobilcégnek, a főtámogató Sony Ericssonnak, valamint az MKB Banknak, a Volkswagennek, az [origo]-nak, a Danubius Rádiónak, az Est.TV Magazinnak, a Metró napilapnak, a TV2-nek, a Storynak, a Bestnek és a PORT.hu-nak köszönhetően idén is ingyenes lesz. A koncerthez kapcsolódóan a világon elsőként Magyarországon jelenik meg Santana különleges albuma, amelyet három akciós Sony Ericsson Walkman mobilhoz a T-Mobile ajándékba ad.

A koncerttel kapcsolatos közlekedési információk
A koncertre érkezők és az arra közlekedők számára fontos információ, hogy a T-Mobile Kapcsolat koncert helyszínén és környékén ebben az évben is megváltozik a forgalmi rend, valamint változások lesznek a tömegközlekedésben. Megállási tilalom van érvényben az ´56-osok terén a Benczúr utca és az ´56-os emlékmű közötti szakaszon, a Műcsarnok melletti parkolóban és holnap 6 órától gépkocsival nem lehet megállni az ´56-osok terén az ´56-os emlékmű és az Ajtósi Dürer sor közötti szakaszon. A koncert napján 14 órától a Dózsa György út, a Podmaniczky utca és az Ajtósi Dürer sor között, az Andrássy úton a Bajza utca és a Hősök tere közötti szakaszon, a Kós Károly sétányon a Hermina út és a Hősök tere között lezárások lesznek, és a Hősök tere csak gyalogosan vagy kerékpárral közelíthető majd meg. Módosul a BKV-járatok menetrendje és egyes járatok útvonala is. A 20gy, 30, 105-ös autóbusz, valamint a 70-es, 74-es, 75-ös trolibusz másik útvonalon közlekedik majd, a 70-es, 74-es valamint a 79-es trolibuszok helyett autóbuszok szállítják az utasokat. Az M1 Földalatti a rendezvény napján 17 órától a Hősök terén nem áll meg. A T-Mobile Kapcsolat koncertet követően meghosszabbított üzemidővel közlekedik az M1 Földalatti (kivéve a Hősök tere megálló), az 1-es és a 6-os villamos is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu