Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hatodára csökkenti árait a T-Mobile!

Kütyük

Hatodára csökkenti árait a T-Mobile!

Az EU-n belül és három további országban legalább a felére, esetenként pedig hatodára csökkenti a külföldi mobilinternetezés díjait a T-Mobile.

A T-Mobile lakossági és vállalati ügyfelei egyaránt olcsóbban internetezhetnek és e-mailezhetnek az Európai Unióban és további három országban, köszönhetően annak, hogy a szolgáltató július 1-jével jelentősen csökkenti az adatroaming díját.

A T-Mobile a vonzó belföldi mobilinternetes ajánlatokon túl arra törekszik, hogy ügyfelei külföldön is kedvezőbb díjakkal internetezhessenek, ezért július 1-jével meghatározott országok esetén csökkenti adatroaming-díjait. Az európai kontinensen az EU 26 államában, valamint Norvégiában, Liechtensteinben és Izlandon minden partnerhálózaton olcsóbb lesz a WAP-ozás, az internetezés és az e-mailezés. Ezekben az országokban a lakossági és vállalati előfizetők adatforgalomi díja az eddigi 120, 180 és 300 forint/100 KB helyett egységesen bruttó 50 forint/100 KB lesz- (Minden megkezdett egység díjköteles, és a számlázási egységek folyamatos kapcsolódáson belül érvényesek, új kapcsolódáskor a számlázás újrakezdődik.)

Az új díjszabás minden T-Mobile-os előfizetéssel rendelkező ügyfél esetén július 1-jétől automatikusan életbe lép, arra nem szükséges regisztrálni. Természetesen a külföldi mobilinternetezéshez Domino kártya esetén továbbra is szükséges a roamingszolgáltatás bekapcsolása és elengedhetetlenek a megfelelő internet- vagy WAP-beállítások. Domino kártyás ügyfeleknek a roaming során változatlanul legalább 1.125 forintnyi egyenleggel is rendelkezniük kell.

A kedvezőbb díjak a következő országokban, az európai kontinensen vehetők igénybe (a külbirtokok esetén az új díj nem érvényes): Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Izland, Írország, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia.

Megjegyzendő, hogy a Vodafone Magyarországnál tavaly novembertől érhető el a Vodafone Connect Roaming tarifa, melynek segítségével az előfizetők húsz országban (partner hálózatokban) fix bruttó 3.000 forintos díjért, 24 órán keresztül internetezhetnek, 50 MB adatforgalomig. Itt az elszámolás nem naptári napokra épül, hanem valódi 24 órás intervallumokra: a 24 óra akkor veszi kezdetét, amikor az előfizető megindítja az adatforgalmat. Sajnos amint lejár a 24 óra, vagy átlépjük az 50 MB-os limitet, akkortól kezdve már csak a drága adat-roaming szolgáltatás használható, de 24 óránként természetesen megismételhető a szolgáltatás aktiválása.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés