Connect with us

Hirdetés

technokrata

Játszótéren épít csapatot a Pannon

Kütyük

Játszótéren épít csapatot a Pannon

Csapatépítő tréning keretében a Pannon dolgozói új játszóteret építenek Fajszon.

A Bács-Kiskun megyei településen május 28-án a Beszerzési-, illetve a Pénzügyi Igazgatóság dolgozói segítségével épül játszótér az EU-szabványoknak megfelelően, továbbá szépül meg a játszótér környezete. A Pannon társadalmi felelősségvállalási programjának immár második éve része, hogy a dolgozók a csapatépítő tréningeket egy kisközösséget szolgáló vagy rászorulók egy csoportjának életminőségét javító munkával töltik.

Idén az a cél, hogy abban segítsenek a Pannon dolgozói, amire a helyi közösségnek leginkább szüksége van – legyen szó játszótér építéséről, közintézmény felújításáról, vagy például területrendezésről. Cél továbbá, hogy a helyi közösségekkel karöltve valósuljon meg a karitatív csapatépítés. Ez azt jelenti, hogy a csapatépítő nap helyi részvétellel zajlik: a munkálatokba, ahol lehetőség van rá, helyi vállalakozókat von be a Pannon és a helyi lakossággal is közreműködnek a vállalat dolgozói.

A településeket a Pannon rászorultsági alapon választja ki és ezt egyezteti a trénig igényeivel (a tréningen részt vevő csoportok száma 20-100 fő között lehet), hogy könnyen és jó hangulatban valósuljon meg a karitatív munka.

A Pannon 2008-as csapatépítő tréningjeinek keretében elsőként Fajszon teremt a hátrányos helyzetű település számára szebb és egészségesebb környezetet: a játszótér építése mellett faültetésre és kerítésfestésre is sor kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés