Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyönyörű kijelzős, GPS-es új Sony Ericsson kagylómobil

Kütyük

Gyönyörű kijelzős, GPS-es új Sony Ericsson kagylómobil

Lássuk, hogy a Sony Ericsson legfrissebb japán mobilja milyen fejlettségi szinten áll!

A szigetország legnagyobb mobil operátora, az NTT DoCoMo által júniustól forgalmazandó, SO906i típusjelzésű vadonatúj készülék széthajtható és egyben elforgatható kialakítást kapott. A felhajtható fedlapon ezúttal kívül nincs kijelző, azonban az itt olvasható Bravia felirat már arra utal, hogy a belső LCD egy igen csak szemre való példány.

Ez így is van, hiszen az óriási méretű, egész konkrétan 3 colos képátlóval rendelkező TFT display 864×480 pixeles felbontású (Xperia X1: 800×480 pixel) és több mint 16 millió színárnyalatot képes megjeleníteni. A telefont úgy is össze lehet csukni, hogy ez a nagy kijelző kívülre kerüljön, így pedig akár TV-adások is kényelmesen nézhetők a mobilon. A digitális fényképezőgép modulra ezúttal nem különösebben figyeltek oda a fejlesztők, hiszen a LED-vakus modulból hiányzik az elhúzható lencsevédő, és a CMOS szenzor sem túl nagy felbontású (3,2 megapixel).

A csukott helyzetben 103 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 18 milliméter vastag SO906i 129 grammot nyom a mérlegen. A GSM és 3G kompatibilis telefon kapcsán említést érdemel még be a microSDHC memóriakártyás bővíthetőség, az MP3/WMA zenelejátszó alkalmazás, illetve az integrált GPS-vevő. A készülék vörös, fekete, kék és rózsaszín változatban lesz elérhető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés