Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Madonna album – letölthető már a premier előtt

Kütyük

Új Madonna album – letölthető már a premier előtt

Magyarországi hivatalos premier: Madonna új számának videoklipje elsőként a Vodafone live!-on szerezhető be, méghozzá ingyen.

Az új album, a ˝Hard Candy˝ dalai már a világpremier előtt letölthetők a Vodafone live!-on, április 21-től. Madonna legújabb slágere, a 4Minutes videoklipje hivatalosan április 7-én, hétfőn debütál világszerte. Magyarországon a premier időpontja délelőtt 10 óra, a premier helye pedig a Vodafone live! Madonna új albumának, a ˝Hard Candy˝-nek a dalai a Vodafone live!-on már egy héttel az április 28.-i hivatalos megjelenés előtt letölthetők: április 21-től a Vodafone live!-on minden nap az album egy-egy újabb dala lesz elérhető.

A Vodafone és a Warner Music International (WMI) Madonna új albumáról szóló megállapodásának keretében a Vodafone ügyfelek elsőként szerezhetik meg Madonna új dalának, a 4Minutes-nek a videóklipjét. Április 7-én 10 órakor egyedülálló módon nem a hazai televízió csatornákon debütál Madonna új videóklipje, hanem a Vodafone live!-on. Ezen a napon ráadásul ingyen szerezhető be a 4Minutes, csupán a tarifacsomaghoz tartozó adatforgalmi díjat kell kifizetni.

A Vodafone ügyfelek exkluzív jelleggel már a világpremier előtt is letölthetik az új album dalait. Április 21-től a ˝Hard Candy˝ hét dala lesz elérhető a Vodafone live!-on, naponta más-más dal. A dalok naponta változnak, egy dal csak egy napig érhető el. Április 28-tól, a világpremier napjától azonban már a teljes albumot is letölthetik a Vodafone ügyfelek. Áprilisban emellett folyamatosan bővül a Vodafone live! az album zeneszámaiból készült mobil tartalmakkal, teljes zeneszámokat, csengőhangokat, háttérképeket és videókat lehet letölteni. Az új dalok mellett Madonna korábbi slágereinek mobil tartalmai is beszerezhetők a Vodafone live!-on, május végéig akciós áron.

A Vodafone az európai mobil távközlés első számú digitális zenei szolgáltatója és az európai digitális zenei szolgáltatópiac második legnagyobb szereplője. A mobil zene világának éllovasaként a Vodafone több mint 250 milliós ügyfélkörében márkaépítési célokra, valamint termékei és szolgáltatásai ismertségének növelésére is felhasználja a zenét.

Madonna többszörös Grammy-díjas énekes, dalszerző, producer, kulturális ikon, világhírű előadóművész, a videózás megújítója, gyermekkönyv-szerző, rendező és dokumentumfilmes. Két évtizedes karrierje során 200 milliónál is több példányt adott el albumaiból. Az énekesnőt nemrég a Rock and Roll Hall of Fame tagjai közé választották.

Madonna legújabb slágere, a 4Minutes, április 7-én 10 órától megtalálható itt: Vodafone live! / Mobil videók / Madonna.

Madonna új albumának, a Hard Candy-nak slágereiből készült exkluzív mobil tartalmak április 11-től megtalálhatók itt: Vodafone live! / Zene & Csengőhang / Madonna – Hard Candy.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés