Connect with us

Hirdetés

technokrata

Most többet ér a T-Mobile Domino feltöltésünk

Kütyük

Most többet ér a T-Mobile Domino feltöltésünk

Maximum 20 százalék bónusz a magenta operátortól.

Amennyiben Arany-, vagy Platinakártyásként töltjük fel Domino kártyánkat elektronikus módon, akkor a T-Mobile automatikusan megnöveli a feltöltés összegét. A Domino Feltöltés Plusz akció keretein belül Arany- és Platinakártyásként, az 5.000 forintos és az efeletti elektronikus feltöltések után bónuszt kapunk a kártyánkra, 10, 15, vagy adott esetben akár 20 százalékot.

Minél többet töltünk fel a Domino kártyánkra, értelemszerűen annál nagyobb kedvezményt kapható. A plusz összeget a meglévő díjcsomag szerinti tarifákkal lehet felhasználni.

Vegyünk két konkrét példát! Amennyiben a feltöltés összege 5.000 forint, akkor Aranykártyásként plusz 500 forintot (10 százalék) ír jóvá a T-Mobile, ha pedig Platinakártyásként 15.000 forintot töltünk fel, akkor az extra jóváírás értéke 3.000 forint (20 százalék).

A Domino kártyákat az ország közel 7.100 pontján, többek között bankautomatáknál, benzinkutaknál, bankok internetes ügyfélszolgálatain, újságárusoknál, postákon, SMS-ben és a T-Pontokban tölthetjük fel. A kizárólag elektronikus feltöltésekre vonatkozó Domino Feltöltés Plusz ajánlat 2008. március 1-jétől visszavonásig érvényes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés