Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb GPS navigációs megoldások

Kütyük

A legújabb GPS navigációs megoldások

TomTom bemutatta az IQ Routes technológiát az új TomTom Go sorozat készülékeken.

A TomTom bejelentette az új TomTom Go termékcsalád újdonságait, így például többek közt az IQ Routes technológiát és az úgynevezett Továbbfejlesztett Tájékoztatás a Forgalmi Sávokról megoldást.


Az innovatív IQ Routes technológia az autó valódi átlagsebességén alapul, nem pedig az adott út statikus megengedett maximális sebességhatárán. Ez azt jelenti, hogy az új TomTom Go család tagjai az útvonal meghatározásakor figyelembe veszik az összes lehetséges opciót, és azt az utat választják, melyik a legrövidebb idő alatt tehető meg. Az utazások majdnem felénél ez egy másik, gyorsabb útvonalat eredményez, jelentős időt, pénz és üzemanyagot takarítva meg.

Ezen felül az új TomTom Go sorozat tartalmazza a Továbbfejlesztett Tájékoztatás a Forgalmi Sávokról megoldást is – elsőként a navigációs piacon. Ez az újdonság valóságosabb képet nyújt a vezetőnek, és jobb vizuális instrukciókat a környezetről, így a sofőrök jobban informáltak az előttük álló helyzetről.

Ez a két új megoldás megtalálható lesz az új TomTom Go sorozatban: a TomTom Go 930, TomTom Go 730 és TomTom Go 530 készülékeken, 2008 április végétől.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés