Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mio, Asus, Neonode, HTC – okosságok minden mennyiségben

Kütyük

Mio, Asus, Neonode, HTC – okosságok minden mennyiségben

Az RRC DiFo ma délelőtti budapesti sajtótájékoztatóján jártunk…

…ahol is megtudhattuk például, hogy mostantól már az RRC Hungary DiFo üzletága is hivatalos Mio disztribútor: a tajvani vállalat négy versenyzőből választotta ki a DiFo-t, mely így Magyarországon már a második Mio forgalmazó, az LCP Systems mellett. A mai sajtórendezvényen sajnos még nem ismerkedhettünk meg testközelből a legújabb Mio fejlesztésekkel, azonban ígéretet kaptunk arra, hogy március elején minden titokra fény fog derülni. A Mio tavasz elején teljesen meg kívánja újítani termékpalettáját, így számos izgalmas újdonságra lehet számítani.

Ugyancsak friss hír, hogy a DiFo már hivatalos Asus disztribútor is, a hazai piacon negyedikként. Mint elhangzott, a vállalat csak és kizárólag kéziszámítógépeket, navigációs berendezéseket és okostelefonokat forgalmaz majd Asus fronton, az Asus notebookok és alaplapok piacát inkább másoknak hagyja.

Emlékezetes, hogy a DiFo tavaly november végén vette fel termékkínálatába a Neonode N2-es okostelefont. Bár megkérdeztük a cég képviselőit, hogy az elmúlt 2 hónapban körülbelül hány darab N2 smartphone-t sikerült eladni Magyarországon, kérdésünkre sajnos nem kaptunk pontos választ. Az viszont kiderült, hogy idén hazánkba is meg fog érkezni a Neonode N2 utódmodellje, mely végre már nem csak GPRS adatátvitellel fog rendelkezni.

A többek közt HTC okostelefonokat is forgalmazó, orosz tulajdonban lévő DiFo 2007-ben 61 százalékos növekedésen ment keresztül, és az idei esztendőt illetően is hasonló tervekkel rendelkezik. A cég alkalmazottainak száma az elmúlt időkben 30-ról 54-re növekedett, a DiFo 2008 második negyedévében megújítandó webshopja remekül teljesít (rendelések 44 százaléka itt zajlik), a 2.000 négyzetméteres és 20 méter magas raktár pedig rengeteg helyet biztosít a különböző termékeknek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés