Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Asus lekoppintotta a Nokia E90 kommunikátort

Kütyük

Az Asus lekoppintotta a Nokia E90 kommunikátort

Az Asus új okostelefonja igen komoly hasonlóságot mutat a Nokia legfrissebb kommunikátorával.

Az Asus M930w típusjelzésű készülék alaphelyzetben úgy néz ki, mint egy hagyományos candybar készülék, a telefon azonban a baloldali éle mentén ketté hajtható, és ily módon varázsolható elő a teljes értékű QWERTY billentyűzet, illetve a nagyobb méretű belső kijelző.

A Microsoft Windows Mobile 6 Professional operációs rendszerű készülék kijelző specifikációit egyelőre nem ismerjük, az viszont a mellékelt felvételeken jól látható, hogy a belső LCD jelentősen kisebb méretű, mint a Nokia E90-be szerelt display.

A 256 MB ROM és 128 MB RAM memóriával szerelt, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) masina microSDHC kompatibilis, és természetesen a Wi-Fi és a Bluetooth 2.0 (A2DP, EDR) sem hiányzik belőle. Említést érdemel továbbá a maximum 3,6 Mbit/s-os letöltési sebességre képes HSDPA technológia, a GPRS, EDGE és UMTS támogatás, az 520 MHz-es frekvenciájú Intel PXA270-es processzor, illetve a 3,2 megapixeles felbontású, autofókuszos digitális fényképezőgép. Negatívum, hogy GPS-vevő nincs a valamikor 2008 első negyedévében érkező Asus M930w-ben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés