Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia 6131 – divatos kagylómobil egyre olcsóbban!

Kütyük

Nokia 6131 – divatos kagylómobil egyre olcsóbban!

Életciklusának vége felé járva, egyre jobb vételnek számít a Nokia 6131.

Az elegáns megjelenésű és technikailag is megfelelő szinten lévő Nokia 6131 a hazai T-Mobile-nál Domino csomagban már csak 29.970 forintba kerül, 24, illetve 12 hónapos előfizetéssel pedig 14.970, illetve 22.980 forintos áron kapható a készülék. A Pannon a múlt héten vette le árlistájából a telefont, a Vodafone viszont még forgalmazza: ennél az operátornál pre-paid csomagban 39.990 forintba, előfizetéssel pedig 27.990 forintba kerül a mobil, melynek kártyafüggetlen változata jelenleg mintegy 40-45 ezer forintos áron kapható a kiskereskedelemben.

Nokia 6131
A stílusos Nokia 6131 telefon innovatív, összecsukható formájú, gazdag funkciókészletében pedig többek között 1,3 megapixeles kamera és kiváló minőségű, 16 millió színt megjelenítő kijelző szerepel.

Az igényes telefon kompakt formája, vékony összecsukható kialakítása, és jól használható billentyűzete az ergonómiai elvek figyelembe vételével készült. A fekete, puha tapintású festés és a krómozott részletek a szemnek és a kéznek egyaránt kellemes élményt jelentenek. A telefon gombnyomásra finoman kinyílik, és elénk tárul a hatalmas, nagy felbontású, 16 millió élethű színt megjelenítő QVGA kijelző, mely ideális a multimédiás tartalmak megjelenítésére. A külső kijelző 262 ezer színt támogat.

A Nokia 6131 átfogó funkciókínálatában a zenehallgatás is szerepel: a felhasználók a beépített digitális zenelejátszón és a vizuális rádiót támogató FM sztereó rádión élvezhetik kedvenc zenéiket. A fotózás és a felvételek megosztása is egyszerű a Nokia 6131 telefon 1,3 megapixeles kamerájával, mely külön kameragombbal működik és nyolcszoros digitális zoommal rendelkezik. A külső és a főkijelző egyaránt használható keresőként.

A további funkciók között szerepel:
-Bluetooth vezeték nélküli technológia
-Mellékleteket támogató e-mail kliens
-Memóriakártya bővítőslot az újraindítás nélkül cserélhető microSD kártya számára
-Nokia Xpress hangüzenet-küldés és Push to Talk kapcsolat.

A négysávos Nokia 6131 (GSM/EDGE 850/900/1800/1900) 2006. második negyedévében jelent meg a világpiacon.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés