Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legfrissebb navigációs megoldás

Kütyük

A legfrissebb navigációs megoldás

A legújabb navigációs szoftver most ingyen elérhető a TomTom Go 910, TomTom Go 710, TomTom Go 510 és TomTom One XL felhasználók számára.

A TomTom bejelentette legújabb navigációs szoftverét: most már a TomTom Go 910, TomTom Go 710, TomTom Go 510 és TomTom One XL eszközök is kompatibilisek a TomTom legújabb szoftverével. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók hasznát vegyék a TomTom térképjavító Map Share technológiájának, és hozzáférhessenek a ˝Segítség!˝ menü biztonsági jellemzőihez.

A TomTom Map Share és a ˝Segítség!˝ menü megjelenését ez év júniusában jelentették be, a TomTom díjnyertes navigációs szoftverének legfrissebb verziójával együtt, és már elérhetők előre telepítve a TomTom Go 720 és a TomTom One XL eszközökön.

A TomTom legfrissebb navigációs szoftvere egyszerűen letölthető és installálható a TomTom Home-on keresztül. Amikor a TomTom eszközt csatlakoztatják a TomTom HOME-hoz, egy ingyenes frissítés opció jelenik meg a TomTom legfrissebb szoftveréhez.

A TomTom Map Share használatához a TomTom felhasználóknak rendelkezniük kell egy 6.75-ös, vagy ennél magasabb verziójú installált térképverzióval. A 6.75-nél alacsonyabb verzióval rendelkező felhasználók is élvezhetik a TomTom Map Share előnyeit, ha megvásárolják a legfrissebb verziót a TomTom HOME-on keresztül. A TomTom legfrissebb térképei most akár 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg a www.tomtom.com/products/maps weboldalon.

A TomTom Map Share egy olyan térképfrissítési technológia, mely lehetővé teszi a térképek azonnali és egyszerű frissítését közvetlenül az eszközön. A TomTom Home-on, a TomTom ingyenes desktop szoftver alkalmazásán keresztül a Map Share felhasználók kaphatnak térképfrissítéseket a TomTom közösség több mint 12 millió tagjától is, így mindig a lehető legfrissebb térképekkel rendelkezhetnek.

A kiterjedt ˝Segítség Menü˝ információkat tartalmaz a legközelebbi autószervízről, rendőrőrsről, vagy kórházról, és lehetővé teszi a legközelebbi sűrgősségi szolgáltató helyének meghatározását, vagy telefonos megkeresését. A felhasználók gyorsan meghatározhatják pontos helyzetüket, és ezt az információt megoszthatják a sűrgősségi szolgáltatóval, így gyorsabban juthatnak segítséghez.

A TomTom One XL-ről készített tesztünk az alábbi linken érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés