Connect with us

Hirdetés

technokrata

4 tonna ócska mobiltelefon

Kütyük

4 tonna ócska mobiltelefon

Több mint 30 ezer használt mobilt gyűjtött be a Vodafone.

Több mint 30.000 használt mobil készüléket adtak le országszerte a Vodafone idén augusztusban indított ˝Hozd vissza a régi mobilod˝ akciója keretében.

A Vodafone használt mobil készülékeket gyűjtő kampányának sikereit bizonyítja, hogy mostanra már több mint 30 ezer használt készüléket adtak le az akcióban részt vevők. A felhívásra eddig Budapesten és az ország keleti megyéiben jelentkeztek a legtöbben, velük együtt így már csaknem 4 tonna elektronikai hulladékot sikerült környezetbarát módon begyűjteni.

A használt mobilkészülékek olyan anyagokat tartalmazhatnak, melyek hulladékká válva és nem megfelelően kezelve károsíthatják a környezetet. A Vodafone ezért ezeket a készülékeket a megfelelő módon újrahasznosítja vagy megsemmisíti, így az akcióban résztvevők jelentősen hozzájárulnak környezetünk megóvásához.

˝Vállalatunknál és üzleteinkben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a környezetünket fenyegető veszélyt minimalizáljuk. A Vodafone Magyarország 2004-től gyűjti és hasznosítja újra a használt mobilkészülékeket. Mára minden boltunkban leadhatók ezek a készülékek és az akkumulátorok. Célunk, hogy ügyfeleink figyelmét is felhívjuk a megfelelő hulladékkezelés fontosságára˝ – hangsúlyozta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A Vodafone ˝Hozd vissza a régi mobilod˝ akciójában az új készülékek árából bruttó 5.000 forintos engedményt kaphat az az új, előre fizető, egyéni előfizetői szerződést megkötő ügyfél, aki leadja használt készülékét. A Vodafone ajánlata 2007. november 13-ig tart.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés